Nieuwe muurdecoratie Studio Sim + kortingscode

Vrijdag starten de workshops weer, dus was het tijd voor nog iets leuks om de workshops nog wat mooier aan te kleden. Ik koos voor een aantal foto’s in de vorm van een hexagon in de stijl van Studio Sim om de muur aan te kleden, en vandaag wil ik ze jullie heel graag laten zien!

Nieuwe muurdecoratie Studio Sim + kortingscode

Voor het geval dat je het totaal nog niet weet: ik geef workshops over make-up en haar voor Studio Sim. Het zijn echt hele leuke workshops waarin je je haar leert opsteken of vlechten, of je eigen make-up leert doen. Momenteel vinden de workshops plaats in de Stoffe en Koffe in Schoten, da’s een stoffenwinkel die ik ’s avonds transformeer in een beauty-ruimte. Om die transformatie helemaal af te maken wilde ik nog een mooi decoratiestuk om de ruimte op te leuken. Ik twijfelde tussen een paar verschillende dingen, maar ik wist dat ik zelf iets wilde bedrukken zodat ik ook onze eigen beelden kon gebruiken. Een foto op canvas is altijd leuk, maar ik vond nog iets beter!

Nieuwe muurdecoratie Studio Sim + kortingscode

En dat is gelukt! Ik koos voor een foto op hexagon, want dat heeft echt iets stijlvols en speciaals. Ik liet 9 hexagons bedrukken met foto’s van looks, het logo van Studio Sim en een paar mooie, roze afbeeldingen. Ik ben ontzettend blij met het resultaat. Het past perfect bij de aesthetic van Studio Sim en ik word al helemaal blij als ik denk aan de volgende workshop!

Nieuwe muurdecoratie Studio Sim + kortingscode

Kortingscode Muchopix

Wil je zelf ook foto’s op hexagons, cirkels of vierkantjes laten drukken? Gebruik dan de code MP50 voor 50% korting! En stuur mij uiteraard het resultaat, want ik vind het super om jullie creativiteit te zien!

Wat vind jij van de foto’s op hexagons? Zou het in jouw interieur passen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.