EXPRESSIE: de sneldrogende lakjes van Essie

Pluk de minuut, dat is wat ze bij de nieuwe Expressie lakjes zeggen. Wie heeft er tijd om urenlang te wachten tot je nagels droog zijn? Expressie is het gamma van Essie dat supersnel droogt. Ik kreeg een aantal kleurtjes opgestuurd, en probeerde ze met plezier uit!

EXPRESSIE: de sneldrogende lakjes van Essie

Dit zijn de Expressie lakjes. Sneldrogende lakjes die in één laag dekken en in 1 minuut droog zijn. Bovendien hebben ze ook een speciaal borsteltje dat een beetje schuin is waardoor je gemakkelijker kan lakken met je niet-dominante hand, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik daar eigenlijk niet heel veel van heb gemerkt tijdens het lakken. De lijn bestaat uit 18 kleurtjes die heel uiteenlopend zijn, met verschillende tinten én verschillende finishes.

Essie Expressie, € 12,49

Essie Expressie Buns Up

60 – Buns Up

Ik begin met mijn favoriete kleur uit de lakjes, en dat is Buns Up. Het is een neutrale kleur die eigenlijk bijna niet te onderscheiden is van mijn eigen huidskleur. Ik vind dit een perfect nude kleurtje, maar ik moet wel zeggen dat deze lak niet dekt in één laag. Een tweede laag is zéker nodig, maar dat is dan ook wel genoeg. Op zich is dat geen al te groot probleem, want hij droogt wel heel erg snel.

Essie Expressie Busy Beeline

100 – Busy Beeline

Ook een prachtig kleurtje is Busy Beeline, een botergeel kleurtje dat ideaal is voor een drukke dag! Deze heeft ook wel een tweede laagje nodig om mooi egaal te zijn, maar opnieuw: geen probleem, want hij droogt wel echt heel snel.

Essie Expressie Seize the Minute

190 – Seize The Minute

Pluk de minute met deze rode nagellak met koele ondertonen! Seize The Minute dekt mooi, maar ik zou een tweede laag toch opnieuw aanraden. Op de foto draag ik één laagje, maar als je goed kijkt zie je er toch nog een beetje mijn nagelbed door.

Essie Expressie Get A Mauve On

220 – Get A Mauve On

Paars is niet echt een kleur die ik zelf gemakkelijk zou kiezen, maar deze Get A Mauve On is wel écht een mooi tintje. Het is een rokerig paarse met een grijze ondertoon die er ontzettend elegant uitziet. Deze dekt wel in één laagje.

Essie Expressie Air Dry

340 – Air Dry

Ik sluit af met een blauwe nagellak. Air Dry is een mooie leisteen-blauwe lok die perfect dekt in één laagje

Essie Expressie

Conclusie

De Essie Expressie lakjes zijn heel fijn als je écht niet graag wacht tot je nagellak droog is. Ik ben zo een ongeduldig persoon, en ik ben dan ook héél blij dat ik vanaf nu maar een minuut moet wachten voor ik weer verder kan. De kleuren zijn mooi, ze dekken perfect in 1 of 2 laagjes en ze blijven ook nog eens stevig zitten.

Essie Expressie, € 12,49

Welk kleurtje vind jij het mooist?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

 • Kelly schreef:

  Prachtige kleuren! 🙂

 • Tamara schreef:

  Fijn om te weten dat de nagellakjes inderdaad echt snel droog zijn! Ik lak nooit mijn nagels omdat ik er een hekel aan heb om zolang te wachten, maar met deze sneldrogende nagellak vind ik het wel de moeite waard.

 • Janine Wooshy schreef:

  Zou je deze lijn van Essie nog steeds aanraden om te kopen anno 2021 of liever de normale Essie variant kopen? Ik heb zelf alleen ervaring met de normale Essie nagellak. Niet de Expressie. Ik vind Get A Mauve On en Air Dry er mooi uitzien! Prachtige foto’s overigs!

  • Silke schreef:

   Ik zou zelf nog steeds voor de Expressie lakjes kiezen, gewoon omdat ze zo snel drogen! Ik ben nog steeds heel ongeduldig…

 • Janine Wooshy schreef:

  Dank Silke voor je reactie terug! Hier heb ik wel wat aan! zijn alle kleuren van deze lijn makkelijk aanbrengen? liefs Janine

 • Silke schreef:

  Hey Janine,

  Ik heb niet alle kleurtjes zelf geprobeerd, maar degene die ik heb geprobeerd waren gemakkelijk aan te brengen!

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.