Outfit: Princess in Beige

De #IkKoopBelgisch week is voorbij, maar ik ben nog niet klaar met het dragen van prachtige Belgische outfits. Ik draag vandaag dan ook mijn laatste outfit van Due Amanti. Wat is dat toch een prachtig merk, en deze look is alweer een schot in de roos.

Outfit: Princess in Beige

Outfit: Princess in Beige

Outfit: Princess in Beige

Outfit: Princess in Beige

Outfit: Princess in Beige

Outfit: Princess in Beige

Deze laatste outfit is niet van de minste. Ik draag een maxirok, een blouse én een jasje van Due Amanti.

De rok is echt wel dé eyecatcher van deze outfit. Hij is lang en zwierig, en heeft een onderrok die wat dekking biedt, en de bovenste laag is een soort van tule die de hele look een beetje een ballerina-gehalte geeft. Bovenaan heeft de rok een elastiek, waardoor hij heel comfortabel zit.

Over mijn top heb ik ook al ontzettend veel complimenten gekregen. Eigenlijk is het best een simpel topje, maar de stof heeft een interessante textuur dat het topje weer wat specialer maakt.

Ook mijn jasje is van Due Amanti. Het is een denim jasje in de beige kleur die ik zo graag draag, met superschattige steentjes die me een beetje doen denken aan vroeger. I love it!

Rok: Due Amanti // Top: Due Amanti // Jasje: Due Amanti // Sneakers: Puma // Zonnebril: Ray Ban

Wat vind jij van deze outfit?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.