Biosil: een supplement voor een mooie huid en nagels

Ik moet zeggen: ik ben eigenlijk niet zo van de supplementen. Niet dat ik niet denk dat ze kunnen werken, maar ik denk dat het belangrijker is om je huid, haar en nagels van buitenaf goed te verzorgen. Desalniettemin kan een supplement daar zeker ondersteuning in bieden, zeker als je al een hele goede huid- en haarverzorgingsroutine hebt. Ik bespreek vandaag Biosil, een supplement dat je eigen collageen boost.

Biosil: een supplement voor een mooie huid en nagels

Jullie weten: ik neem mijn huid- en haarverzorging serieus. Ik verzorg mijn huid elke dag met de beste producten voor mijn huid, en met mij haar is het hetzelfde. Zeker sinds ik mijn hoofdhuid extra aan het verzorgen ben ziet mijn haar er mooi uit. Om mijn huid, haar en nagels nog eens extra ondersteuning te bieden, heb ik de voorbije maand de BioSil collageen supplementen genomen. Die zorgen ervoor dat je eigen collageen geboost worden, zodat je huid, haar en nagels verbeteren.

Biosil, € 24,50 voor 60 capsules

Biosil

Het is de bedoeling dat je 2 capsules per dag neemt, dus met een doosje van 60 capsules doe je een maand. BioSil onderscheidt zich van andere supplementen die een collageenboost beloven, doordat ze geen collageensupplement zijn. Ze bevatten namelijk een complex van choline gestabiliseerd orthosiliciumzuur dat op zich geen collageen is, maar dat de eigen lichaamscellen stimuleren om meer collageen aan te maken. Bovendien zorgt orthosiliciumzuur voor de bescherming van nieuw en bestaand collageen, én speelt het een rol in de aanmaak van keratine en elastine.

Ik heb netjes elke dag mijn capsules geslikt, tot het potje leeg was. Nu is het wel zo dat je pas echt verschil merkt 20 tot 36 weken, dus je zou de capsules dus echt moeten blijven nemen. Op zich zien mijn haar en huid er goed uit, maar het echte verschil merkt ik eigenlijk in mijn nagels. Die voelen effectief steviger aan, en breken niet meer zo gemakkelijker als vroeger. Zou het echt door de BioSil capsules komen? Het kan er zeker mee te maken hebben! Uiteindelijk blijft het moeilijk om te zeggen hoe groot het effect nu eigenlijk is, want de veranderingen kunnen ook komen door bijvoorbeeld voeding, stress of andere factoren. Maar ik heb wel een goed gevoel bij BioSil.

Nu mijn huid nog jong en veerkrachtig is, denk ik niet dat het heel nuttig is om het supplement te blijven nemen, maar vanaf dat ik merk dat de elasticiteit van mijn huid en de dikte van mijn haar begint af te nemen zou ik zeker overwegen om BioSil toe te voegen aan mijn dagelijkse routine.

BioSil

Ik wou ook nog even de borstel laten zien die ik bij de capsules kreeg. Die is namelijk echt keigoed! Hij borstelt mijn knoperige haar gemakkelijk uit zonder het te beschadigen. Ik gebruik hem nu al enkele maanden en ben er ontzettend over te spreken. Het klinkt misschien niet zo relevant, maar wist je dat een goede borstel de kwaliteit van je haar echt kan verbeteren? Investeer dus in een goede borstel, zoals deze, als je lang, vol en gezond haar wilt!

Adephar Ionic Hairbrush, € 31,95

BioSil

Conclusie

Ik kan niet met honderd procent zekerheid zeggen wat ik van de BioSil capsules vind. Ik merk na een maand verschil in mijn nagels, die zijn beduidend sterker, maar over mijn huid en haar kan ik nog niks zeggen. Niet zo raar, natuurlijk, want je merkt de verschillen pas na 20 tot 36 weken, maar toch voel ik al een klein verschil. Over de ionische borstel kan ik wél heel duidelijk zijn: hij echt top!

Biosil, € 24,50 voor 60 capsules

Adephar Ionic Hairbrush, € 31,95

Neem jij iets van supplementen?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.