Outfit: A White Skirt

Een goede outfit is voor mij een outfit waar je je goed in voelt, en die er fris uitziet en je doet stralen. Zo’n outfit kan opvallend zijn, of simpel. Vandaag is mijn outfit vrij simpel. Ik draag een witte rok en een roze blouse, en dat is eigenlijk alles. 

Outfit: A White Skirt

Outfit: A White Skirt

Outfit: A White Skirt

Outfit: A White Skirt

Outfit: A White Skirt

Ik heb onlangs weer een pakketje met kleren van NIKKIE aangekregen, en dit superschattige witte rokje was een van de items in de doos. Meteen wou ik het eigenlijk aantrekken, en ik combineerde het met een roze blouse die ik al langer had. Het is een simpele outfit, met niet te veel poespas, maar dat is nu net wat ik leuk vind. Begrijp me niet verkeerd: een opvallende outfit met felle kleuren of veel details kan mij zeker blij maken, maar op een gewone dag als vandaag verkies ik vaak toch een simpele look zoals deze. Het enige dat ik wel erg belangrijk vind is dat ik een mooi kleurenpalet draag. Dat is bij deze outfit zeker het geval.

Mijn rok is dus van NIKKIE en hij komt uit de Kate Moss collectie. Het is een rok van stevig materiaal met een normale taille en een ritssluiting, en aan de bovenkant zit een soort vlechtmotief. Ik draag maat 36.

Ik draag een roze blouse met een koele ondertoon voor een wat meer “professionele” look. Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meer goed weet waar ik deze heb gekocht, maar ik vond een gelijkaardige blouse met een lichte stof bij ASOS.

Mijn sneakers zijn mijn vertrouwde witte Carina sneakers van Puma, en mijn handtas is er eentje van Princely London.

Rok: Nikkie // Blouse: Asos // Sneakers: Puma // Handtas: Princely London

[FinalTilesGallery id=’120′]

Wat vind jij van deze outfit?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.