Outfit: A Classic, Romantic Look

Mijn look vandaag is er eentje met een paar klassieke elementen: een trenchcoat (een ultieme klassieker), een topje met kant en een skinny zwarte broek met sandalen. Ik experimenteer graag met looks, en dit zou ik zeker een geslaagde outfit noemen. 

Outfit: A Classic, Romantic Look

Outfit: A Classic, Romantic Look

Outfit: A Classic, Romantic Look

Outfit: A Classic, Romantic Look

Outfit: A Classic, Romantic Look

Outfit: A Classic, Romantic Look

Outfit: A Classic, Romantic Look

Deze outfit is een outfit die ik zou dragen toen ik nog naar school ging. Behalve dan de spaghettibandjes, want die waren verboden volgens de dresscode, haha! Ik heb een hele tijd skinny jeans met flowy topjes gedragen, en nu begrijp ik zeker weer waarom. Het is zo’n flatterende look.

Het statementstuk van mijn outfit is zeker mijn lange trenchcoat. Hij is van NIKKIE en ik ben er helemaal verliefd op. Hij is best lang en oversized, en dat is supermooi in contrast met mijn fijne, delicate topje en de strakke broek. Het is de mooiste trenchcoat die ik ooit heb gehad, en ik ben er dan ook ontzettend blij mee.

Ik draag een romantisch topje van Savage. Dat is een nieuwe webshop met allemaal supermooie items. Ik mocht een aantal items uitkiezen, en dit topje wilde ik meteen. Langs de halslijn is een stuk kant aangebracht dat het topje een romantische en delicate look geeft.

Ook mijn broek is nieuw. Het is een broek van Freddy Pantroom. Het is mijn tweede broek van Freddy en opnieuw is deze een perfect fit. Hij zit ontzettend comfortabel en hij doet mijn booty mooi uitkomen. Heel flatterend!

Mijn tasje is geen nieuwkomer, want ik heb hem al een paar keer gedragen. Het is er eentje van Princely London. Mijn sandalen heb ik een tijdje geleden gekocht, maar het kwam er maar niet van om ze te dragen. Ze zijn van Mango en ze hebben zo’n lagere hak waardoor ze heerlijk comfortabel lopen maar toch elegant zijn.

Trenchcoat: NIKKIE // Top: Savage // Broek: Freddy Pantroom // Tasje: Princely London // Sandalen: Mango


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

  • Rachel schreef:

    Hele mooie outfit, dit zou ik zelf zo dragen.. heel erg mooi ook de beige top!
    Ik heb ooit ook een keer zo’n broek gekocht, 80 euro.. veel geld.. maar ik had al rondingen en dan zit die een stuk minder mooi vind ik zelf.

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.