Los zelf een moordzaak op met Crimibox

Ik hou van true crime. Ik bekijk superveel documentaires en beluister alle podcasts. Heb jij er ook altijd van gedroomd om zelf een onderzoek te leiden? Dan is Crimibox écht iets voor jou. Het is de ideale manier om de avond door te brengen, alleen of met vrienden. Ik vertel je vandaag over mijn ervaring!

Crimibox

Eerder loste ik samen met mijn vriend al het dossier MacDeath op, en we waren er echt hélemaal enthousiast over. In het begin was het even zoeken, want je moet echt goed nadenken en outside the box denken. Maar na een tijdje waren we er helemaal in verdiept en wilden we écht weten wie de schuldige was!

Crimibox

Nu kreeg ik dus ook dossier As opgestuurd. Ik heb het nog niet helemaal opgelost, maar ben wel op de goede weg!

Om een dossier op te lossen moet je zowel zelf nadenken en dingen oplossen als mails versturen, chatten, opzoeken op het internet en veel meer. Het lijkt alsof je een écht onderzoek aan het voeren bent. Als je vast komt te zitten, kan je altijd een bericht sturen naar Hunter voor een tip.

Crimibox heeft zowel analoge als digitale dossiers beschikbaar. Ik heb zelf alleen nog maar analoge dossiers gespeeld, en dat lijkt mij ook gewoon het leukste. De digitale dossiers zijn iets goedkoper, maar het heeft echt iets om je tafel vol te hebben liggen met papieren en bewijsmateriaal. Dat hoort bij het onderzoek, haha!

Sinds kort heeft Crimibox ook een aantal essentials voor detectives. Je kan je eigen detective-sokken bestellen, én de crimibox mondmaskers zodat je met je vrienden kan samenspelen.

Crimibox

Conclusie

Een dossier van Crimibox is de ideale manier om je avond door te brengen als je houdt van true crime of gezelschapsspelletjes, of als je eens iets helemaal nieuws wilt proberen. Los een moordzaak op als een echte detective, en bestel een pak mondmaskers bij je dossier zodat je met je vrienden kan samen spelen!

Bestel jouw dossier nu op de website van Crimibox!

Zou jij goed zijn in het oplossen van een moordzaak?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.