Paula’s Choice C15 Super Booster

Ik heb mijn standaard huidverzorgingsroutine, met mijn all-time favoriete producten. Maar daarnaast heb ik ook een aantal producten waarmee ik afwissel. Zo gebruik verander ik vaak van treatment. Ik heb een aantal van de boosters van Paula’s Choice staan, en nu heb ik ook de C15 Super Booster geïntroduceerd in mijn routine. 

Paula's Choice C15 Super Booster

De Paula’s Choice C15 Super Booster is een booster die vol zit met vitamine C. Vitamine C is van de beste vitamines voor de huid. Het werkt tegen meerdere tekenen van huidveroudering, verheldert een doffe, oneffen teint en heeft herstellende en kalmerende eigenschappen.

Paula’s Choice C15 Super Booster, € 54,00

Behalve vitamine C, bevat de booster ook vitamine E, dat ondersteunt de huid bij de bescherming tegen schade veroorzaakt door UV-straling, en ferulinezuur, dat de huid helpt beschermen tegen schade door vrije radicalen en draagt bij aan de stabiliteit van vitamine C en E in producten.

De Paula’s Choice C15 Super Booster is een goede booster voor jou als je graag je pigmentvlekken wil verminderen, een stralendere en egalere huid wilt, en als je je huid wilt beschermen van invloeden van buitenaf.

Paula's Choice C15 Super Booster

Je kan de Paula’s Choice C15 Super Booster apart gebruiken, of mengen met je dagcrème of serum. De formule is erg vloeibaar, dus ik vind het zelf het gemakkelijkst om hem te mengen. Maar als je echt het optimale resultaat wilt, druppel je een beetje op je vingers en masseer je hem zo in.

Paula’s Choice C15 Super Booster, € 54,00

Gebruik jij een booster?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.