Outfit: Kanarie!

Ik wissel mijn neutrale outfits graag af met kleurrijke looks. Mijn favoriete kleuren om te dragen zijn roze, oranje en geel. Dat zijn écht de kleuren waar ik vrolijk van word. Vandaag draag ik zo’n jurk waar je instant een glimlach van op je gezicht krijgt. Fel geel en zwierig!

Outfit: Kanarie!

Outfit: Kanarie!

Outfit: Kanarie!

Outfit: Kanarie!

Outfit: Kanarie!

Ik word echt blij van deze foto’s. Ze zijn vorige week genomen, toen de zon nog volop scheen. Ik voelde mij zo mooi in mijn gele, zwierige jurk van NIKKIE. Hij zit echt heel fijn en doet me goed voelen. Zo’n topper! Hij heeft een V-hals en de rug is een beetje open. Hij heeft een pand op de taille waardoor die benadrukt wordt en je figuur goed uitkomt.

Rond mijn middel draag ik een riem die ook van Nikkie is. Het jurkje op zich was al mooi, maar met dit detail spreekt de outfit toch net ietsje meer. Hij matcht ook mooi met mijn sandalen. Die heb ik al even geleden gekocht bij Mango. Ze zijn perfect voor de zomer, want ze zijn licht en ze hebben een kleine hak.

Mijn tas, ten slotte, is er ééntje van Princely London. Het is echt een mooie basic, die ik al heel vaak gedragen heb.

Jurk: NIKKIE // Riem: NIKKIE // Sandalen: Mango // Tas: Princely London


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.