Cadeau-ideeën voor je kat

Simba was gisteren jarig, hij werd 1 jaar, en ik was de voorbije weken heel erg op zoek naar een geschikt cadeau. Daarom leek het met leuk om een lijstje te maken met de allertofste cadeau-ideeën. Ik weet het: ik verwen mijn kat misschien een beetje te hard, maar ik ben een paar dingen tegengekomen die té leuk waren om ze niet te delen. 

Cadeau-ideeën voor je kat

Dit was het item dat mijn tijdelijke obsessie met kattencadeautjes heeft doen starten. Ik was eerst aan het denken om een simpel speeltje te geven, maar daar heeft hij er al zo veel van. Toen ik dit roze poezenzeteltje zag, bedacht ik me ineens: een kattenmeubel hoeft eigenlijk echt niet lelijk te zijn. Uiteindelijk besloten we om dit roze bankje niet te nemen, omdat we binnenkort verhuizen en ik eerst een nieuwe bank voor onszelf wil zodat die van Simba er zeker goed bij past.

Moby Bank via Made, € 149

Cadeau-ideeën voor je kat

Dit was ook een hééééle grote kanshebber. Ik denk dat Simba het wel leuk zou vinden om een mandje hebben dat bedekt is, en een tipi vond ik al langer een leuk idee. Maar zo’n tipi kan zo nogal kitsch zijn, dus ik had niet gedacht dat ik er eentje zou vinden. Deze vind ik echter prachtig: je kan hem zo gemakkelijk in je interieur verwerken! Ik denk dat heel veel poezen hier ontzettend blij mee zouden zijn.

Terri Tipi via Made, € 59

Dit was ook een van de mogelijkheden: het witte huis in karton! Het ziet er misschien niet zo stevig uit, maar blijkbaar kan er dus perfect een kat opliggen. Dit is echt zo’n grappig idee, en je kat kan er zowel op als in liggen. Het is van het merk Poopy Cat, en die hebben nog een paar van deze originele kattenhuisjes.

Poopy Cat White House, € 20,95

Ook een superleuk idee is om een verrassingsbox te bestellen voor je teergeliefde snorhaarkindje. Die hierboven is nu voor honden, maar je vindt er ontzettend veel voor katjes. Ik vond bij Surprise your Pet zelfs een specifieke verjaardagsbox voor katten. In de box vind je lekkere snoepjes, en speelgoed waarmee je kat zéker blij zal zijn.

Birthdaybox van Surprise Your Pet, € 28 – €35

En dan tot slot: het cadeau dat Simba voor zijn eerste verjaardag heeft gekregen. Dit is de MyKotty Lui krabpaal. Nu ja, paal. Het is een heel speciale, interessante vorm, die er echt nog mooi uitziet in je interieur, en waar je kat op én in kan liggen. Simba vond het alvast een fantastisch cadeau en heeft er al veel aan gekrabd.

MyKotty Lui, € 69,95

Wat vind jij van deze kattencadeautjes?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

  • Sarah schreef:

    Ooh. Zo mooi. Dat roze poezenzeteltje zou ik wel willen hebben. Al denk ik niet dat onze kat daar snel in zou gaan liggen. Haha. Fijn dat Simba zijn cadeau wel gebruikt. Dat model ziet er ook al snel heel wat leuker uit in het interieur dan zo’n typische kastenpaal. Super!

  • Tom Schoebrechts schreef:

    Hey Silke, wat een supertoffe blog over die katten accessoires! Ik denk dat ik onze Miau met iets hiervan zeker blij zou maken, bedankt!

    Mvg,
    Tom

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.