Betaal je belastingen online met MyMinFin

Tegenwoordig gebeurt alles online. En ik begrijp zeker waarom: niet moeten aanschuiven aan de kassa, je kan in alle rust je zaken afhandelen, en je hoeft zelfs je eigen deur niet uit. Met MyMinFin kan je nu ook online je belastingszaken regelen, en dat is echt ontzettend handig. Ik vertel je graag wat meer over het systeem, zodat je geen tijd meer kwijtraakt aan je belastingsaangifte!

Betaal je belastingen online met MyMinFin

Voor mij mag alles altijd goed vooruitgaan. Ik ben meestal met veel dingen tegelijk bezig, dus ik heb écht geen zin om te veel tijd te spenderen aan dingen zoals mijn belastingsaangifte. Gelukkig kan je met MyMinFin supergemakkelijk online alles raadplegen, invullen en doorsturen.

Zelfs al heb je een voorstel van vereenvoudigde aangifte op papier aangekregen, kan je de aangifte online invullen. Je meldt je simpelweg aan op het platform met een kaartlezer (of nog gemakkelijk: met Itsme op je smartphone) en je vindt meteen alle gegevens terug.

Bij MyMinFin kan je niet enkel je belastingsaangifte invullen, maar je vindt er ook je huurcontracten en kadastrale gegevens terug. Een extra voordeel is dat je online belastingsaangifte iets later ingediend moet worden dan wanneer je dat op papier doet: je krijgt via Tax-On-Web nog tijd tot 16 juli om je belastingsaangifte in te vullen.

Klik hier om naar MyMinFin te gaan. 

Vul jij je belastingsaangifte online of op papier in?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.