Outfit: Colour Blocking Shoes

Ik hou van leuke sneakers, én ik hou van colour blocking. Onlangs kreeg ik een paar schoenen opgestuurd van Steve Madden die aan die twee eisen voldeed: het zijn chunky sneakers met een colour blocking effect in pastelkleuren. Ze zijn supercool én comfortabel. 

Outfit: Colour Blocking Shoes

Outfit: Colour Blocking Shoes

Outfit: Colour Blocking Shoes

Outfit: Colour Blocking Shoes

Outfit: Colour Blocking Shoes

Toen het vorige week nog heel warm was, was dit een fantastische outfit. Heel casual, comfortabel, en zomers. Ik draag mijn nieuwe schoenen van Steve Madden, maar de rest van mijn outfit heb je al gezien.

Laat ik het eerst even hebben over de sneakers. Ze hebben een aantal interessante elementen: de pastelkleurtjes, de stevige, chunky zool, en de transparante stukken. Doordat je een beetje door de schoenen heen kunt kijken is het de ideale schoen voor een zomerse dag.

Mijn rokje heb je zoals ik zei al gezien. Het is mijn witte denim rokje van NIKKIE. Het is de ideale rok waarvan ik nu al weet dat ik hem deze zomer véél ga dragen. Mijn met-zelfbruiner-ingesmeerde benen lijken dankzij het contrast met de witte rok nog bruiner. Score!

Ik besloot om de blouse van een vorige outfit te dragen. Tijdens mijn #IkKoopBelgisch week droeg ik een outfit van Scapa die bestond uit deze blouse met matchende rok. De blouse blijkt ideaal te zijn voor een casual, everyday outfit.

Sneakers: Steve Madden // Rok: NIKKIE // Blouse: Scapa

[FinalTilesGallery id=’127′]


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.