Outfit: White & Rhinestones

Het is echt stom weer, dus ik heb besloten dat ik gewoon binnen ga blijven en mijn mooie outfits dan maar in mijn appartement draag en er enkel goed uitzie voor mijn vriend (en voor mijn liefste lezers, uiteraard). Ik had even genoeg van die loungewear en pj’s all day looks. Ik trok mijn nieuwste sandalen en een jurk aan, en bam: volledig overdressed maar ik voelde mij mooi!

Outfit: White & Rhinestones

Outfit: White & Rhinestones

Outfit: White & Rhinestones

Outfit: White & Rhinestones

Outfit: White & Rhinestones

Outfit: White & Rhinestones

Ik draag een witte jurk die ik onlangs opgestuurd kreeg door Femme Luxe Finery. Op zich is het een mooie jurk, maar ik zie nu pas – als ik de foto’s zie – dat hij best wel doorschijnend is en dat je mijn onderbroek er stevig door kan zien. Gelukkig is hij aan mijn borsten dubbel gelaagd, dus schijnt hij daar niet door, anders had ik jullie nét iets teveel van mezelf blootgegeven.

De jurk is wit en is geruched op de armen, langs de zijkanten van mijn lichaam en ook achteraan op mijn rug. Daardoor krijgt hij een heel geplooid effect en ik ben daar best wel fan van. Door die plooitjes wordt de jurk iets minder doorschijnend én wat meer vergevingsgezind. Je ziet niet alles doordat de plooien een beetje verdoezelen. Score! Een minpunt aan de jurk is dat hij bovenaan niet zo stevig zit. Misschien komt dat doordat mijn boezem niet zo groot is, maar hij zakt soms wel wat af. Dubbelzijdige tape inschakelen is dus de boodschap!

Normaal draag ik geen schoenen binnen – Nikola waardeert dat niet zo erg – maar ik wilde deze sandalen van Steve Madden al heel lang even dragen en er kwam maar geen gelegenheid. Ik besloot om ze maar even te dragen en wauw: wat zijn ze mooi. Ik hou van het regenboogeffect dat de steentjes creëren. De bandjes zijn heel fijn, maar toch zijn de sandalen nog relatief comfortabel. Ik vind ze heel elegant en stijlvol, maar ze zijn toch kleurrijk.

Jurk: Femme Luxe Finery // Sandalen: Steve Madden

Kleed jij je soms op terwijl je thuis zit?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.