Adephar Makeup Remover Wipes

Heb jij ’s avonds ook soms te weinig tijd of gewoon helemaal geen zin om je make-up te verwijderen? I feel you! De Adephar Makeup Remover Wipes zijn dé oplossing voor dat probleem: met een paar druppels water activeer je de lotion en verwijder je je make-up, én verzorg je je huid. Easy peasy lemon-squeezy!

Met de Adephar Makeup Remover Wipes reinig je snel en gemakkelijk je ogen én je huid. De doekjes zijn droog in de verpakking, en door een paar druppels water over de doekjes te sprenkelen activeer je de lotion. Die lotion reinigt en verzorgt de huid. Je hoeft niet af te spoelen, en zelfs niet meer te verzorgen. Als dat niet efficiënt is!

Adephar Makeup Remover Wipes, € 6,99

Adephar Makeup Remover Wipes
Adephar Makeup Remover Wipes

Er zijn twee varianten: Aloe Vera en Argan Oil. Beide varianten ruiken heerlijk en werken erg fijn. De doekjes bevatten geen conserveermiddelen, geen parabenen, geen alcohol, geen nikkel, geen zware metalen, zijn dermatologisch en oftalmologisch getest, en ze zijn gemaakt van 100% katoen.

Adephar Makeup Remover Wipes
Adephar Makeup Remover Wipes

Waar andere doekjes vaak nogal hard zijn voor je huid, zijn de Adephar Makeup Remover Wipes heerlijk zacht en voelt het niet alsof ik aan het schrobben ben op mijn huid.

Het is gemakkelijk: bevochtig de doekjes, je hoeft ze niet uit te wringen, en breng aan op de huid. Laat even zitten op je gezicht om de lotion te activeren. Zelfs waterproof make-up is geen probleem voor de doekjes, zelfs zonder wrijven. Achteraf hoef je je huid niet meer af te spoelen, en je moet zelfs geen verzorging meer aanbrengen.

Adephar Makeup Remover Wipes

De grote test was om mezelf eerst op te maken – ik heb zelfs een wat donkerdere ooglook aangebracht – en dan een van de Adephar Makeup Remover Wipes te gebruiken om alles weg te halen. Dat ging echt verbazingwekkend goed: ik liet het doekje even inwerken over mijn ogen en met één veeg kreeg ik alle make-up weg. Ik masseerde het doekje over de rest van mijn gezicht en dat was het. Na gebruik was mijn huid niet rood, voelde mijn huid niet trekkerig aan, maar juist glad en zacht.

Oké, de reiniging is misschien niet even diep als een intense dubbele reiniging (dat kan je bijvoorbeeld doen met de Wiotech Triple Action Peeling van Adephar), maar het doet wel z’n werk en is de ideale oplossing voor die momenten dat je niet veel tijd of zin hebt om je huid te reinigen, én voor onderweg of op reis. Ze zijn handig in gebruik, doen hun werk heel goed en zijn supergemakkelijk om mee te nemen. Bovendien ruiken ze nog eens heerlijk! Ik ben fan!

De Adephar Makeup Remover Wipes zijn verkrijgbaar bij de apotheek en online.

Adephar Makeup Remover Wipes, € 6,99


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

  • Kelly schreef:

    Jammer dat hij niet intens reinigt. Ik gebruik zelf garnier micellair water en ik denk dat dat geen seconde langer duurt dan dit haha.

  • Silke schreef:

    Je moet met deze doekjes achteraf je huid niet meer verzorgen, dus in die zin spaar je een paar seconden uit, haha! Maar ik vind ze vooral handig om ze mee te nemen =D

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.