Outfit: Little Flower Dress

Een outfit die mij altijd blij kan maken is een jurkje met een bloemenprint. Ze zijn er in zo veel verschillende vormen en kleuren, en ik word er gewoon altijd vrolijk van. Ken je dat? Het werd dus hoog tijd om nog eens een bloemenjurkje te dragen, en dat doe ik vandaag!

Outfit: Little Flower Dress

Outfit: Little Flower Dress

Outfit: Little Flower Dress

Outfit: Little Flower Dress

Het jurkje dat ik vandaag draag is er eentje dat ik onlangs opgestuurd kreeg van de webshop Imma Savage. Dit was een van de items waar ik meteen verliefd op werd, voornamelijk omdat het speciale mouwen heeft. Ik heb een zwak voor mouwen, echt waar!

Deze mouwen zijn elegant en flowy, en maken het simpele jurkje net wat specialer. Het model heeft een lint dat je rond je taille kan dragen, maar ook zonder dat lintje ziet de jurk er heel mooi uit. Ik hou ervan om dit soort girly jurken te combineren met een paar sportieve witte sneakers, dus dat deed ik ook. Mijn sneakers zijn mijn favoriete Puma Carina sneakers.

Mijn handtas is het perfecte tussenmodel: niet te groot maar ook niet te klein. Hij is van Princely London. Op mijn neus draag ik mijn standaard zonnebril van Ray Ban.

Jurk: Imma Savage // Sneakers: Puma // Handtas: Princely London // Zonnebril: Ray Ban


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.