Kruidvat Limited Edition Summer 2020

Je zou het misschien niet altijd geloven als je naar buiten kijkt, maar het is volop zomer. Kruidvat bracht om dat te vieren een mooie limited edition collectie uit met een paar superzomerse producten. Ik kreeg een pakketje opgestuurd en was meteen in zomerstemming!

Kruidvat Limited Edition Summer 2020

De producten uit de Kruidvat Limited Edition Summer 2020 collectie zien er supervrolijk uit, met hun kleurrijk en tropisch printje. Kruidvat besloot om een aantal van jouw favoriete producten in een zomers jasje te steken, zodat je jouw badkamer ook meteen zomerproof kan maken!

Kruidvat Limited Edition Summer 2020

Ik begin met de shampoo en crèmevoeding van de Daily Mild lijn. Ze zijn ideaal als je haar beschadigd is, of je punten droog. Ze bevatten jojoba-extract waardoor ze je haar diep voeden en geschikt zijn voor dagelijks gebruik.

Kruidvat Daily Mild Shampoo, € 1,49
Kruidvat Daily Mild Crèmevoeding, € 1,99

Kruidvat Limited Edition Summer 2020

Douchen is heerlijk met de Passion Douchecrème, want de geur is echt geweldig! De douchecrème is luchtig en verzorgt je huid. Er is ook een Body Butter met kokosnoot en sheaboter. Die ruikt ook heerlijk, en hydrateert mijn tegenwoordig altijd droge benen zonder vet aan te voelen.

Kruidvat Passion Douchecrème, € 1,49
Kruidvat Coconut & Shea Butter Body Butter, € 2,99

Kruidvat Limited Edition Summer 2020

Verder werd ook de haarolie met Marokkaanse arganolie in een tropisch jasje gestoken, en ook het gezichtsmasker met komkommer en aloë vera. De haarolie is superfijn voor pluizige punten (let enkel dat je niet te veel gebruikt) en het gezichtsmasker is verfrissend en hydraterend. Ideaal voor een me-momentje!

Kruidvat Moroccan Argan oil Haarolie, € 2,49
Kruidvat Cucumber & Aloe Vera Gezichtsmasker, € 0,99

Kruidvat Limited Edition Summer 2020

Ik sluit af met het ontzettend schattige manicuresetje. Zeven tools om je nagels perfect te verzorgen, zodat jij ook deze zomer altijd de mooiste nagels hebt!

Kruidvat Manicure Set, € 5,99

Conclusie

De Kruidvat Limited Edition Summer 2020 collectie is er eentje om helemaal vrolijk van te worden. Ik gebruik de producten al de hele week dagelijks en ben erover te spreken, én ze zijn verkrijgbaar voor fijne prijsjes. Een aanrader om ze eens te gaan bekijken bij Kruidvat!

Word jij ook blij van zomercollecties?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.