Outfit: Doediskalm

Ik heb onlangs een superleuk t-shirt gekregen, dat ik echt heel erg graag wilde delen. Kleir is een Antwerps merk dat t-shirts en meer maakt met leuke Antwerpse quotes. Ik vind mezelf toch een beetje een Antwerpenaar, dus ik was meteen fan. Ik koos voor mijn favoriete quote: doediskalm

Outfit: Doediskalm

Outfit: Doediskalm

Outfit: Doediskalm

Outfit: Doediskalm

Outfit: Doediskalm

Het is vaak misschien gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar soms moet je gewoon even kalm doen, haha. Deze quote is vooral op mezelf gericht maar kan zeker ook gebruikt worden voor anderen.

Kleir is een merk dat is opgericht uit liefde voor het dialect van Antwerpen. Met quotes als “juffra toertjes” en “sjarel” heeft het meteen mijn hart gestolen. Bijna alle opschriften gebruik ik zelf dagelijks, of hoor ik regelmatig. Ik word er gewoon blij van!

Ik combineerde mijn t-shirt met mijn basics: een skinny jeans van Bershka, mijn pastelkleurige sneakers van Torfs en mijn favoriete zonnebril van Ray Ban.

T-shirt: Kleir // Jeans: Bershka // Sneakers: Torfs // Zonnebril: Ray Ban

Heb jij uitspraken in jouw dialect die je graag op een shirt zou willen?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.