Een paar producten van Uriage

Ik koop heel vaak mijn verzorgingsproducten bij de apotheker, ze hebben er gewoon zo veel fijne producten! Eén van mijn ultieme favoriete merken op vlak van huidverzorging is Uriage. Ik gebruik hun producten ook tijdens de workshops, omdat ik ze zo fijn vind. Vandaag toon ik je enkele van hun producten!

Een paar producten van Uriage

Ik gebruik enkele van hun producten al jaren, en eigenlijk ben ik enthousiast over alle producten van Uriage. Ze hebben een aantal hele fijne lijnen, en vooral hun zonnebescherming is een échte aanrader!

Een paar producten van Uriage

Ik begin met een essential voor de zomer. De droge olie met SPF 30 van de Bariésun lijn kan je gebruiken voor zowel je lichaam als je haar, en heeft een heerlijke, niet-vette textuur. Hij voelt heel aangenaam op de huid en trekt snel in. Hij beschermt tegen UVA en UVB, en heeft een mooi effect op mijn huid. Een absolute musthave tijdens warme dagen!

Uriage Bariésun SPF30 Droge Olie, € 19,90

Een paar producten van Uriage

Ook voor na het zonnen heeft Uriage een fijn product. De Refreshing Thermal Mist After Sun is een spray die meteen kalmeert en verfrist. Je huid wordt gehydrateerd waardoor je bruining ook langer blijft. Ik vind hem heel fijn, voornamelijk omdat hij heel gemakkelijk en snel in gebruik is!

Uriage Bariésun Refreshing Thermal Mist After Sun, € 17,20

Een paar producten van Uriage

Hierboven zie je nog drie toppers. Links staat de Water Hand Cream. Ik gebruik sowieso al veel handcrème, en sinds corona nog veel meer omdat mijn handen supersnel droog worden door het vele wassen. Deze handcrème is lekker licht en laat geen vet residu achter, maar hydrateert mijn handen wel heel goed.

Uriage Water Hand Cream, € 6,83

In het midden zie je het Water Serum. Ik gebruik heel graag serums omdat ze zo snel intrekken en heel goed hun werk doen. Het Water Serum is een ideale toevoeging aan mijn huidverzorgingsroutine.

Uriage Water Serum, € 19,90

Rechts staat de Age Protect Multicorrigerende Instant Filler, een anti-aging product dat ook werkt als een primer. Hij geeft een instant pore-blurring effect en vermindert ook rimpels en fijne lijntjes, en op lange termijn werkt hij corrigerend en beschermend.

Uriage Age Protect Multicorrigerende Instant Filler, € 34,90

Een paar producten van Uriage

Ik sluit af met links een product dat ik nog niet kende: de Glow Up Water Essence toner is hydraterend en egaliserend, en rechts een klassieker die ik wel al kende: de Eau Thermale, een spray die hydrateert, verzacht én beschermt. Die laatste gebruik ik al heel lang, het is het ideale product om over je make-up heen te sprayen voor een fris effect.

Uriage Glow Up Water Essence, € 19,90
Uriage Eau Thermale, € 3,00

Ken jij de producten van Uriage al?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.