Outfit: Stay Safe (but Fashionable)

We kunnen er niet om heen, en al helemaal niet in Antwerpen: mondmaskers zijn een deel van het straatbeeld geworden. In Antwerpen moet je zo goed als overal een mondmasker dragen, en dan vind ik dat je beter een paar mooie mondmaskers kan kiezen, die goed bij je outfit passen. 

Outfit: Stay Safe (but Fashionable)

Outfit: Stay Safe (but Fashionable)

Outfit: Stay Safe (but Fashionable)

Outfit: Stay Safe (but Fashionable)

Outfit: Stay Safe (but Fashionable)

Outfit: Stay Safe (but Fashionable)

Ik vond het in het begin een beetje wennen, en ik koos dan ook altijd voor een wit of zwart mondmasker. Maar hoe leuk is het om te kiezen voor een fijn printje of een mooie kleur! Er zijn heel veel varianten te vinden, waardoor je ook kan afwisselen.

Ik ging vandaag voor een masker in een beige kleur met korte streepjes. Dit masker is nog vrij neutraal, maar toch net iets leuker en interessanter dan zo’n saai wit of zwart mondkapje. Deze past bij veel, en ik vond het supergoed staan bij het fijne printje van mijn jurk.

Mijn mondmasker heb ik mee helpen maken, want het is van Stoffe & Koffe, de winkel van mijn mama. Daar zijn superveel stoffen te vinden en dus ook veel mogelijkheden tot mondmaskers. Ze zijn eigenlijk best simpel om te maken en dubbelgelaagd dus ook heel veilig. Ze komen standaard met twee elastieken die je rond je hoofd draagt, en dat is een stuk comfortabeler dan die rond je oren, maar je kan de elastieken ook losknippen in het midden en aan elkaar vastknopen zodat je je masker wel rond je oor kan dragen.

Het jurkje dat ik draag is van Free People. Ik hou zo van dit merk, want ze hebben allemaal van dit soort items. De jurk is gerimpeld over de hele taille, en dat is heel flatterend voor mijn figuur. Ik hou ook van de lange mouwen die veel volume hebben. Zo’n mooi zomerjurkje!

Mijn sandalen zijn ook ongetwijfeld een favoriet voor de zomer. Ze zijn van Wonders, een merk dat alleen maar schoenen maakt die ongelooflijk goed zitten. Deze sandalen hebben best een hoge hak, maar zitten toch heel comfortabel en ik kan er echt heel lang op lopen. Een aanrader als je hogere schoenen wilt dragen die toch goed zitten.

Mondmasker: Stoffe & Koffe // Jurk: Free People // Sandalen: Wonders


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.