Outfit: Handmade Dress

Misschien hebben jullie het al eens gehoord, maar mijn mama heeft een stoffenwinkel en kan supergoed naaien. Soms heb ik het geluk dat mama iets speciaal voor mij maakt, en dat was vorige week het geval. Ze maakte een prachtige, zomerse jurk in een gele, ruwe zijden stof. 

Outfit: Handmade Dress

Outfit: Handmade Dress

Outfit: Handmade Dress

Outfit: Handmade Dress

Outfit: Handmade Dress

Outfit: Handmade Dress

Mijn mama kan echt heel erg goed naaien, ik ben trots dat ik haar creatie mag dragen. Geel is een kleur waar ik vrolijk van word. We kozen daarom voor een stof van Nathalie Vleeschouwer. Dit is een ruwe zijde, die licht aanvoelt en daarom ideaal is voor de zomer.

De jurk heeft vooraan knopen van boven tot onder, en een strik achteraan die ervoor zorgt dat mijn taille benadrukt wordt. Ik vind hem prachtig, het is echt iets voor mij.

Oh ja, ik heb ook een paar nieuwe sneakers. Deze zijn van Nike en ik heb ze gekregen van VanHaren. Een mooi paar witte, cleane sneakers is altijd gepast, al zou bij dit jurkje een paar elegante sandalen ook zeker niet misstaan.

Jurk: Stoffe & Koffe // Sneakers: Nike // Zonnebril: Ray Ban

[FinalTilesGallery id=’138′]
Wat vind jij van deze jurk?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.