CK One Summer 2020

Vandaag is het eindelijk wat koeler dan de voorbije week, dus ik kan het weer aan! Ik heb ergens oprecht genoten van deze warme dagen, maar ik heb zo goed als geen werk gedaan gekregen. Nu is er geen reden meer om niks gedaan te krijgen, en ik wil graag beginnen met een kort overzichtje over een van mijn favoriete geuren van deze zomer: CK One Summer 2020

CK One Summer 2020

De CK One Summer 2020 heeft een flacon die metéén zomer oproept. Ik moet meteen denken aan de zon door het dopje, en aan een heerlijk verfrissend zwembad! Het flesje maakt mij echt heel erg blij.

CK One Summer 2020, € 59,00

CK One Summer 2020

Zoals vaak bij de geuren van ck One is ook deze zomereditie van 2020 unisex. Hij heeft een citrus-achtige geur met zeezout, die echt wel past bij deze hete zomerdagen.

Topnoten

  • mandarijn
  • zeezout
  • gember

Hartnoten

  • salie

Basisnoten

  • amber
  • sandelhout

CK One Summer 2020

Ik zou ook nog even willen zeggen dat ik de stickertjes die op de achterkant van het doosje zitten supertof vind. Je kan ze gebruiken om op je laptop of telefoon te kleven, maar ook om het flesje op te leuken.

CK One Summer 2020

De achterkant van het flesje is helemaal leeg, zodat je zelf stickertjes kan kleven. Ik ben niet zo heel creatief, maar vind het toch tof dat mijn flesje nu uniek is.

CK One Summer 2020, € 59,00

Wat is jouw favoriete zomergeur?Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.