Outfit: Bloom

Hier ben ik weer met een nieuwe outfit, en opnieuw een mondmasker. Het is prachtig weer geweest, en dat is voor mij hét moment om mooie jurkjes te dragen. Ik mocht twee jurkjes uitkiezen van La Redoute, waarvan ik er vandaag eentje toon. 

Outfit: Bloom

Outfit: Bloom

Outfit: Bloom

Outfit: Bloom

Outfit: Bloom

Outfit: Bloom

Ik draag een zwart jurkje met paarse bloemen. Ik vind vooral de vorm van dit jurkje fantastisch. Het heeft een overslageffect met ruches, en doorschijnende mouwen die een beetje poffig zijn.

Mijn jurk is van La Redoute. Het is de eerste keer dat ik iets van het merk draag en ik ben echt heel enthousiast over de kwaliteit. Ik voel mij mooi in deze jurk. Bovendien zijn de items erg betaalbaar, en op dit moment lopen er superveel kortingen. Ik heb nog een ander jurkje bij hen besteld, en dat toon ik zeker binnenkort!

Ik hield het verder simpel. Het mondmasker moet, omdat deze foto’s in het centrum genomen zijn. Ik ging voor een simpel zwart model, zodat het mooi bij mijn jurk zou passen en niet teveel aandacht zou afleiden (al kan je er natuurlijk niet naast kijken).

Ik draag mijn tasje van Michael Kors, want dat staat eigenlijk bij elke outfit, en mijn barely there sandalen van ASOS.

Jurk: La Redoute // Mondmasker: Stoffe & Koffe // Tas: Michael Kors // Sandalen: ASOS

[FinalTilesGallery id=’139′]

Moet jij vaak een mondmasker dragen?
Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.