CADO Leaf: een stijlvolle luchtreiniger!

Ik heb nooit eerder een luchtreiniger in huis gehad, en daar was eigenlijk maar 1 reden voor: ze zien er altijd zo lelijk uit. Ergens vond ik het idee om de lucht in mijn huis te reinigen wel fijn, zeker sinds we met corona zoveel meer thuis zitten, maar ik kon me er niet over zetten dat ik zo’n lelijk ding ergens zou moeten neerzetten. En toen kwam ik de CADO Leaf tegen. Ik stel je graag voor aan deze stijlvolle luchtreiniger.

CADO Leaf: een stijlvolle luchtreiniger!

Is hij niet prachtig? De CADO Leaf luchtreiniger in goud is de nieuwste toevoeging aan mijn huis, en hij past eigenlijk overal! Hij heeft een erg elegant ontwerp en de kleur is ideaal in elke kamer van mijn huis.

De CADO Leaf luchtreiniger verwijdert in amper 20 minuten 99,9% van de virussen, schimmels en bacteriën die je niet kan zien uit de lucht. Hij staat overal erg mooi, en doet goed zijn werk. Hij heeft 3 standen, die allemaal vrij stil zijn. Het leukste is dat hij zo klein is, waardoor je hem gemakkelijk van kamer kan wisselen, of hem zelf kan meenemen in de auto. Hij werkt via een USB kabel, of de oplaadkabel van je auto. Superhandig!

CADO Leaf: een stijlvolle luchtreiniger!

Zie hem daar staan, het lijkt wel een abstract kunstwerk. De CADO Leaf heeft een krachtige filter met een zelfreinigingsfunctie, waardoor hij blijft gaan. Lucht wordt aangezogen en vervolgens gefilterd door een soort trappensysteem van filters met verschillende functies. De grootte van de deeltjes die door het filter worden opgevangen, is 0,09 μm (superklein, dus).

CADO Leaf Portable€ 199,00

Gebruik mijn code Silke20 voor 20% korting op de hele webshop.
Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.