Outfit: Going on a Trip

Het is een vreemd jaar, en ik denk niet dat ik nog een grote reis ga maken. Maar een kort tripje in eigen land moet zeker kunnen! Ik was nog op zoek naar een mooie weekendtas en ik vond het ideale model bij The Chesterfield Brand. Vandaag laat ik hem graag aan je zien!

Outfit: Going on a Trip

Outfit: Going on a Trip

Outfit: Going on a Trip

Outfit: Going on a Trip

Wat is het een mooie tas, hé! Hij is van The Chesterfield Brand, en ik vind dat ze ontzettend veel mooie leren tassen hebben. De tas heeft een inhoud van maar liefst 43 liter, dus je kan zeker genoeg meenemen. Hij heeft een ritssluiting en een verstelbaren en afneembare schouderband. De hengsels liggen goed in de hand en blijven comfortabel, hoe vol je hem ook hebt gepropt!

De tas voelt heel soepel, maar toch heel stevig aan. Hij is duurzaam gemaakt, dus je bent zeker dat je er lang mee kan! Ik vind hem echt ontzettend stijlvol. Neem maar eens een kijkje op de website van The Chesterfield Brand voor meer leren weekendtassen.

Verder bestaat mijn outfit uit een paar items die ik al langer heb. Een witte blouse is een musthave die altijd erg gepast is. Ik heb deze van H&M en het is mijn favoriete hemd. De stof is licht maar niet te doorschijnend, en de schouders zijn mooi afgewerkt.

Over mijn broek heb ik volgens mij al de meeste complimenten gekregen. Eigenlijk is hij niet zo speciaal, maar tussen de grijze ruitjes loopt hier en daar een roze lijntje. Hij heeft een hoge taille, en ik kocht hem al een héle tijd geleden bij Boohoo. Ik vind niet deze exacte broek terug, maar wel een gelijkaardige.

Mijn sandalen zijn al wat ouder, en kocht ik in een boetiekje in Schoten. Ze zijn elegant door de hak, maar ook iets meer casual en sportief door de zwarte streep vooraan.

Mijn horloge is er eentje van Danish Design (grote fan!) en op mijn neus staat mijn favoriete zonnebril van Ray Ban.

Tas: The Chesterfield Brand // Blouse: H&M // Broek: Boohoo // Sandalen: Boetiek // Horloge: Danish Design // Zonnebril: Ray Ban

Heb jij nog tripjes gepland?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.