Outfit: Minty Fresh

Het is officieel nog augustus vandaag, maar toch voelt het al helemaal als herfst. Een jurkje is nog nét te doen, maar als ik veel buiten moet zijn kies ik toch voor een lange broek. Om te compenseren draag ik vandaag wel lichte kleuren, want mintgroen en wit zijn superfrisse zomerkleuren.

Outfit: Minty Fresh

Outfit: Minty Fresh

Outfit: Minty Fresh

Outfit: Minty Fresh

Outfit: Minty Fresh

Een beetje kleur kan een grijze dag zo opfleuren! Ik draag een nieuwe trui die ik opgestuurd heb gekregen van Ananoë. Het is een heerlijk zacht stofje in een superfrisse muntkleur. Achteraan op de trui zitten knoopjes, en dat vind ik een leuk detail dat een vrij basic trui nét wat specialer maakt.

Mijn broek is ook helemaal nieuw. Het is – je ziet het misschien al aan de achterkant – zo een topper van Freddy Pantroom. Hun broeken zijn altijd superflatterend. Deze keer koos ik voor een witte broek met een leer-effect. Hij is een klein beetje glanzend, maar niet zoals vinyl. Ik vind het heel elegant en hij zit uiteraard weer super.

Wat de details betreft: mijn schoenen zijn van Nike en mijn tas is van Valentino. Die laatste is ook helemaal nieuw, dus die zal je zeker vaker in mijn hand zien!

Trui: Ananoë // Broek: Freddy Pantroom // Sneakers: Nike // Tas: Valentino

Ben jij al klaar voor de herfst?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.