Mijn favorieten uit De Bijenkorf woon-outlet!

Ik hou van de soldenperiode, en ik heb best al wat koopjes gedaan voor mijn kleerkast. Maar waar ik vooral naar aan het kijken ben, zijn kortingen op woon-items. Ik hou van mooie details in mijn interieur, en kan eindeloos scrollen tussen de woonsecties van webshops. Vandaag toon ik je mijn favorieten uit de solden van De Bijenkorf met minstens 40% korting!


Karlsson Boxed Flip XL tafelklok

Ik vond zo’n flipklok altijd al superleuk. Deze is zo net wat strakker dan de typische Pinterest flipklok, en daarom vind ik hem leuk. En omdat er 40% korting op is, natuurlijk.

LSA International
Theatre champagnecoupe

Dit is misschien wat decadent, maar ik vind dit soort superbrede champagnecoupes echt supermooi. Ik zie me al helemaal zitten aan het zwembad met een cosmopolitan in dit prachtige glas.

&Klevering
Arch vaas 18cm

Je vraag je op het eerste zicht misschien af: wat is dat? Het is een vaas! Ik vond dit echt een superleuk model, en het zou helemaal niet misstaan in het interieur van mijn ouders.

IXXI Social Media Machine

Hoe tof is deze poster? Uiteraard dankzij de roze kleur, maar ook zo het cartoon-achtige van de machines maakt me blij. Mijn papa had vroeger een opnamestudio, en deze poster deed me er een beetje aan denken.

Royal Doulton Whiskeykaraf met glazen set van 5

Hoewel ik niet echt veel alcohol drink, vind ik een whiskeykaraf met matchende glazen er altijd superstijlvol uitzien. Op deze set krijg je 40% korting!

Doulton Pacific serviesset 16-delig

Ik ben al langer aan het rondkijken naar serviezen, en deze vond ik er wel heel leuk uitzien. Het heeft iets straks, maar ook speels door de vlekken. Love it!

Normann Copenhagen Tablo salontafel zwart/blauw

Salontafels vallen mij altijd op. Je kan er zoveel kanten mee op, en dit tafeltje vind ik echt megaschattig. Het is helemaal de stijl die ik wil voor mijn interieur, dus ik zal eens aan mijn vriend vragen wat hij ervan vindt!

IXXI Piled Flamingos wanddecoratie

Nog een wanddecoratie van IXXI, maar deze moest ik gewoon ook even laten zien. Flamingo’s maken mij altijd vrolijk, en ik kan zo al een paar plekken aanduiden waar ik deze zou ophangen.

Auping Bancroft dekbedovertrekset van katoen

Mijn slaapkamer is niet zo groot, en er staat niet zo veel in, dus een dekbedovertrek kan heel veel verandering brengen. Ik heb er nu twee witte en een zwarte, maar deze bruine wil ik graag voor de herfst!


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.