L’Oréal Paris Lash Paradise Updated Mascara

Het schooljaar is weer begonnen, en hoewel ik al lang niet meer naar school moet, voel ik het al. Het kan ook aan het weer liggen, maar ik begin al een dipje te krijgen. Gelukkig is er mascara, want met een likje van dit wondermiddel op je wimpers zie je er meteen al een heel stuk beter uit. Vandaag toon ik het effect van de L’Oréal Paris Lash Paradise Updated Mascara.


Ik heb al een paar mascara’s uit de Lash Paradise lijn geprobeerd, en ik vond ze eigenlijk altijd fijn. Deze Updated mascara zorgt niet enkel voor intens volume, maar ook voor spectaculaire lange wimpers en een fijne formule, zélfs voor gevoelige ogen.

L’Oréal Paris Lash Paradise Updated Mascara, € 15,99

Het borsteltje heeft natuurlijke haartjes, en dat heeft voor mij als voordeel dat ze goed volume kunnen aanbrengen. In het midden is de borstel wat dunner dan aan de uiteinden, maar verder is het borsteltje erg normaal.

Hierboven kan je goed vergelijken hoe mijn wimpers er zonder mascara en mét de L’Oréal Paris Lash Paradise Updated Mascara uitzien.

Je ziet duidelijk dat mijn wimpers er langer, voller en intens zwart uitzien. Ik bracht twee laagjes aan, en toch zijn er geen klontertjes te bespeuren. Het lijkt wel of ik valse wimpers draag. Ik vind het vooral heel fijn dat de mascara mijn wimpers zo mooi separeert.

Verder blijft de mascara de hele dag goed op zijn plaats zitten, en brokkelt hij niet af of loopt hij niet uit.

Conclusie

Ik ben eigenlijk niet heel moeilijk op het vlak van mascara. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel fijne en betaalbare mascara’s, en zo heeft ook de L’Oréal Paris Lash Paradise Updated Mascara mij zeker overtuigd. Hij maakt mijn wimpers vol, lang, intens zwart en mooi gesepareerd. Een nieuwe go-to!

L’Oréal Paris Lash Paradise Updated Mascara, € 15,99

Welke budget mascara is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.