Outfit: Warm en zacht

Ik heb het over het algemeen snel koud, dus vanaf dat de temperatuur onder de twintig graden valt, zit ik al te bibberen. Geef mij dus maar warme kleren, en de outfit van vandaag is exact wat ik wil dragen in deze tijd van het jaar!

Outfit: Warm en zacht

Outfit: Warm en zacht

Outfit: Warm en zacht

Outfit: Warm en zacht

Outfit: Warm en zacht

Ik ben hélemaal verliefd op deze set van Tassie’s. Niet enkel omdat het een hele mooie combo is, maar ook omdat hij zo ongelooflijk goed zit. De stof is lekker zacht en warm, ik zou deze outfit de hele herfst lang willen dragen.

De set bestaat uit een rok en een trui. Ik vind ze heel mooi samen, maar ik heb de trui ondertussen ook al op een jeans gedragen en dat ziet er ook tof uit! Dankzij de stof die goed mee rekt, zit alles heel comfortabel en past het perfect.

Wat ik ook een leuk extraatje vind is dat de rok zakken heeft. Ideaal om je mondmasker in te steken (dat doe ik altijd, haha).

Ik koos ervoor om een paar witte sneakers te dragen, maar een paar mooie laarsjes zou zeker ook niet misstaan bij deze outfit. Sneakers geven een outfit altijd een iets sportievere look. Deze zijn van Nike.

Set rok en trui: Tassie’s // Sneakers: Nike

Ben jij ook zo’n koukleum?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.