Een roze interieur: de mooiste items om het leven door een roze bril te zien

Roze is mijn lievelingskleur, en hoewel mijn vriend er waarschijnlijk nooit mee akkoord zou gaan, wil ik het liefst dat mijn appartement zo veel mogelijk roze is. Ik ga voorstellen om één van de muren roze te verven, en ik zou ook heel graag een roze zetel willen. Wish me luck! Vandaag mijn favoriete roze items voor het interieur!


Deze roze fauteuil

Roze is mijn ding, en doe daar fluweel bij én dan ook nog eens goud, en ik ben helemaal overtuigd. Ik denk dat deze stoel keigoed zit, en hij ziet er gewoon prachtig uit.

Een roze bed

Mijn bed mag sowieso roze zijn. In dit fluwelen roze bed heb je gegarandeerd zoete dromen. Het hoofdbord ziet er vintage en stijlvol uit!

Dit roze bijzettafeltje

Ik geef toe: ik heb al roze bijzettafeltjes. Maar dit soort kleine tafeltjes kan je toch overal zetten?

Een roze kapstok

Deze kapstok is niet eens zo roze, dus hij kan er perfect bij zonder overdreven snoeperig te zijn! Mijn kapstok is nog nét niet aan vervanging toe, maar als ik er een nieuwe koop, is het er ineens een hele goede, want dan is het ondertussen al mijn derde! Mijn tip: als je veel verschillende jassen hebt, is het misschien een goed idee om te investeren in een stevige kapstok.

De perfécte roze zetel

Hoe mooi is deze roze zetel? Hij is écht niet zo overdreven roze, en hij ziet er heerlijk comfortabel uit. Ik wilde heel graag een hoekbank, en deze roze variant met kleine pootjes voldoet aan al mijn eisen.

Deze fluffy roze lamp

Ik wil deze lamp zo, zo, zo, zo graag! Word jij er ook niet instant blij van?

Een roze tapijt

Iets meer basic dan roze meubels is een roze tapijt. Deze is hoogpolig, dus lekker zacht aan de voeten!

De roze toiletborstel

Het is misschien niet zo glamoureus, maar je toilet wordt een stuk mooier met een roze toiletborstel!

Hou jij ook zo van roze? Zou jij een roze interieur willen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.