Outfit: Bright Orange

Ik hou van neutrale tinten, maar een vleugje kleur kan mijn dag echt opvrolijken. Mijn jurk is vandaag best wel fel! Zowel de kleur als het silhouette zijn echt prachtig. Het werd een feestelijke look, zonder veel moeite!

Outfit: Bright Orange

Outfit: Bright Orange

Outfit: Bright Orange

Outfit: Bright Orange

Outfit: Bright Orange

Outfit: Bright Orange

Mijn jurk is van La Redoute. Ik bestelde onlangs twee jurken, waarvan je de eerste al hebt zien voorbijkomen, en deze is de tweede. Op de website zijn er superveel mooie dingen, en het is de eerste keer dat ik van hen bestel en ik ben heel tevreden over de kwaliteit van allebei de jurken. Ze zijn mooi afgewerkt en passen echt perfect.

De jurk heeft een elastische band op de taille, wat zorgt voor een erg flatterend effect, en bovenaan een overslag effect. Hij is net wat langer, en komt tot net op mijn knieën. Een hele stijlvolle lengte!

Ik combineerde mijn nieuwe jurk met mijn standaard paar barely there sandalen. Deze schoenen heb ik al zo ontzettend vaak gedragen, omdat ze echt overal bij passen. Ze zijn fijn en elegant, dus passen ze perfect bij deze jurk.

Jurk: La Redoute // Sandalen: ASOS

Wat vind jij van deze kleur?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.