Outfit: Hallo, tussenseizoen

Ik voel mij helemaal alsof ik tussen de twee seizoenen zit. Enerzijds heb ik veel zin in de herfst, maar ik heb het gevoel dat ik nog niet genoeg zomer heb gehad. Ik deel vandaag mijn outfit, die ideaal is voor dat tussenseizoen.

Outfit: Hallo, tussenseizoen

Outfit: Hallo, tussenseizoen

Outfit: Hallo, tussenseizoen

Outfit: Hallo, tussenseizoen

Outfit: Hallo, tussenseizoen

Mijn hele outfit is van Bobo, inclusief de schoenen.

Ik draag een appelblauwzeegroene gilet met een heerlijk zacht stofje. Perfect voor als het soms wat kouder is. Je kan de vest los laten hangen, of langs de zijkant dichtknopen. Hij heeft grote, oversized ballonmouwen, die zorgen voor een casual look.

Het topje is een vrij simpel, bruin topje. Dit soort topjes zijn een musthave in je kast, want je kan ze combineren met heel veel. Ik hou van dit soort outfits: simpel, met een statement vest erbij.

Ook mijn jeans is van Bobo. Hij heeft veel stretch, dus hij is heel erg comfortabel, en hij zit mooi. Een skinny jeans is altijd gepast, en perfect te combineren met veel verschillende stukken.

Aan mijn voeten zie je een paar zilveren sneakers, Ik draag bijna altijd sneakers, en dit zilveren paar is een fijne afwisseling op mijn standaard paar witte sneakers.

Vest // Top // Jeans // Sneakers

Waar heb jij het meest zin in? Zomer of toch al herfst?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.