Bio-Oil Droge Huid Gel

De kans is groot dat je de flesjes van Bio-Oil al goed kent. Het is een olie die diep voedt en heerlijk ruikt. Ondertussen is het kleine (of grote) flesje al bij veel huishoudens een vaste waarde in de badkamer. En nu komen ze met iets nieuws: de Droge Huid Gel. Vandaag vertel ik je er alles over.

Bio-Oil Droge Huid Gel

De Huidverzorgingsolie komt je waarschijnlijk bekend voor, maar rechts op de foto zie je de nieuwe gel voor droge huid. Het is een iets stevigere gel die perfect is voor droge plekjes. Je hebt maar een klein beetje nodig om intens te hydrateren.

Bio-Oil Droge Huid Gel, € 19,95

Bio-Oil Droge Huid Gel

De Droge Huid Gel is een gel op basis van olie. De voordelen zet ik alvast even op een rijtje:

  • Geen irritatie
  • Niet comedogeen
  • Zuinig: slechts een kleine hoeveelheid product nodig
  • Gemakkelijk aan te brengen
  • Wordt snel geabsorbeerd
  • Onmiddellijke hydratatie
  • Zeer goede huidverdraagzaamheid

Bio-Oil Droge Huid Gel

Bij aanraking met de huid wordt de gel vloeibaar, en hij voelt heerlijk aan. Een beetje inmasseren is nodig, maar daarna voelt mijn huid heel zacht aan. Na een paar minuutjes is hij ingetrokken en voelt mijn huid niet meer vet aan.

Het is een ideaal product voor die ultra-droge plekjes. Ik gebruik de gel bijvoorbeeld graag op mijn knieën en ellebogen, en af en toe om mijn benen een extra hydratatieboost te geven. Je moet maar een heel klein beetje gebruiken om een groot oppervlak in te smeren. Een echte lifesaver!

Bio-Oil Droge Huid Gel

Conclusie

Ik was eigenlijk al fan van Bio-Oil, en nu heb ik ook de Droge Huid Gel geprobeerd én hij is goedgekeurd. Het is een fijn klein potje, dat handig is om droge plekjes snel weer te hydrateren. Je hebt maar een klein beetje van de gel nodig om véél te hydrateren.

Bio-Oil Droge Huid Gel, € 19,95

Heb jij dit product al geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.