Outfit: Markberg

Vandaag deel ik niet enkel mijn nieuwe outfit (en ik vind het zelf alvast een hele mooie), maar je kan ook een tas naar keuze van Markberg winnen! Mijn look vandaag is er eentje van vorige week, en dus misschien wat te warm voor deze héte dagen, maar het is wel een perfect zomer-verandert-in-herfst-outfitje.

Outfit: Markberg

Outfit: Markberg

Outfit: Markberg

Outfit: Markberg

Outfit: Markberg

Outfit: Markberg

Outfit: Markberg

Ik hou van deze outfit. Ik draag heel graag witte outfits, dus ik combineer een witte broek met een wit t-shirt en witte sneakers, maar ik voeg een klein beetje kleur toe met een leuk, zacht vestje, en een gele handtas.

Mijn handtas is de ster van de outfit. Het is een prachtig mosterdgeel exemplaar van Markberg. De handtas zelf is supermooi, en hij heeft een handige, brede strap, die je trouwens ook kan vervangen door een andere variant. Je kan zelf nu ook een handtas van Markberg winnen op mijn Instagram!

Ook het heerlijk zacht vestje dat ik draag moet zeker niet onderdoen. Ik kreeg hem opgestuurd van Tassie’s en ik ben er ongelooflijk blij mee. Ik vind de ruitjes heel mooi, en het oversized model in combinatie met de zachte stof zorgt voor een perfect kledingstuk voor de herfstperiode.

Ik draag een witte joggingbroek van Stradivarius. Ik weet het: een joggingbroek is om te sporten. Maar dit exemplaar heeft een hele mooie, kwaliteitsvolle stof. Ik vind dat hij er best nog stijlvol uitziet, dus hij kan perfect voor een casual dag.

Verder draag ik een simpel t-shirt van C&A, en mijn witte sneakers van Nike.

Handtas: Markberg // Vest: Tassie’s // Joggingbroek: Stradivarius // T-shirt: C&A // Sneakers: Nike


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.