Outfit: tijd voor de herfst!

Steeds meer begin ik het gezellige gevoel van de herfst te krijgen. Ik heb al helemaal zin in gebreide truien, warme drankjes en thuiszitten onder een dekentje en een film kijken terwijl Simba op mijn schouder ligt. Ja, ik ben er duidelijk klaar voor. Volgende week wordt het alvast een beetje kouder, en mijn outfit vandaag is echt herfst-proof!

Outfit: tijd voor de herfst!

Outfit: tijd voor de herfst!

Outfit: tijd voor de herfst!

Outfit: tijd voor de herfst!

Outfit: tijd voor de herfst!

Outfit: tijd voor de herfst!

Outfit: tijd voor de herfst!

Ik draag vandaag weer een hele outfit van Bobo. Ze hebben heel veel perfecte herfst-items, met veel gebreide stukken en herfstkleuren.

Ik draag een nepleren broek in een warmbruine tint. Nepleer vind ik vaak wel tof, want het geeft meteen een hele stoere look. Deze broek is een beetje cropped, en toont mijn enkels. Da’s altijd een pluspunt, want het doet mijn korte beentjes net een beetje langer lijken. De fit is vrij recht: hij zit mooi strak aan mijn taille, en aan mijn onderbenen zit de broek een beetje losser. Een perfecte fit voor mij. Heel flatterend en elegant.

De trui die ik draag is een vrij simpel model. Hij zit heel mooi, en hij is net wat specialer door het pof-effect bovenaan de mouwen. Een mooie trui, in een mooie kleur. Dit is echt zo’n item dat je veel kan dragen.

De lange jas is ongetwijfeld een statement stuk, en niet meteen iets wat ik zelf zou dragen. Ik voel me een beetje als Yoda. Toch vind ik dat het iets heeft, en het is echt een heel gezellige jas. Herfst-vibes aanwezig! De jas komt trouwens met de riem erbij, en die geeft toch een beetje dat mooie, verslankende effect op de taille.

Ook mijn sneakers zijn van Bobo. Ik hou van sneakers met een dikke zool, want die ondersteunen je rug niet enkel beter, maar zien er ook altijd heel stoer uit! Deze zijn metallic, in gouden en bruine tinten, en passen dus perfect bij je herfstgarderobe!

Broek: Bobo // trui: Bobo // Jas: Bobo // Sneakers: Bobo


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.