Outfit: herfsttype!

Ik hou van warme kleuren, en van warme kleren. Geef mij maar een zachte, dikke trui in een gele of bruine kleur. Mijn outfit vandaag zal je jaloers maken, want ik draag een jurk van Due Amanti die écht gemaakt is voor de herfst.

Outfit: herfsttype!

Outfit: herfsttype!

Outfit: herfsttype!

Outfit: herfsttype!

Outfit: herfsttype!

Outfit: herfsttype!

Ik denk dat je zelfs op de foto’s al kan zien hoe aangenaam deze jurk is om te dragen. Hij zit zo lekker, en hij is gewoon prachtig.

Mijn jurk is van Due Amanti. Dat is een van mijn favoriete merken, omdat ze altijd zulke stijlvolle en tijdloze stuks maken. Tijdens de #IkKoopBelgisch week een tijdje geleden droeg ik al een paar outfits van Due Amanti, en sindsdien ben ik verliefd. Ook deze jurk is weer een schot in de roos. Hij is heel flatterend, en het perfecte herfststuk!

Als extra laag draag ik ook een matching vest, ook van Due Amanti. Tegenwoordig hou ik van dit soort lange vesten, en ze voegen toch nog een beetje warmte toe (ik ben écht een koukleum).

Mijn schoenen zijn nog een beetje zomers, omdat ik toch nog niet helemaal klaar ben om de zomer los te laten. Ze zijn van S. Oliver en ik bestelde ze nét voor de zomer, en ik heb ze véél te weinig gedragen.

Jurk: Due Amanti // Vest: Due Amanti // Sandalen: S. Oliver


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.