Outfit: Wildflower

Ik heb weer wat fijne mooie items die ik echt héél graag wil laten zien. Bijna mijn hele outfit is nieuw, en het is super herfstproof. Ik draag een van de mooiste skinny jeans die ik ooit heb aangehad, een bloesje met bloemenprint en mij nieuwe laarsjes.

Outfit: Wildflower

Outfit: Wildflower

Outfit: Wildflower

Outfit: Wildflower

Outfit: Wildflower

Ik vind dit echt een ideale herfstoutfit. Ik begin vanboven: mijn blazer. Die is van Topshop en van een paar seizoenen geleden. Het is een ideaal tussenjasje in een neutrale kleur die overal bij past. Ik vind hem online niet meer terug, maar vond wel een mooi alternatief. Naar mijn mening is een beige blazer een musthave in je garderobe!

Onder mijn blazer draag ik een trui van River Island. Deze heb ik ook al even, en het is nog steeds een van mijn favoriete truitjes. Ik bestelde hem eens heel willekeurig online en was er meteen superblij mee. Een heel fijn item dat heel gemakkelijk te dragen is.

Daaronder draag ik wél een nieuw item. Mijn blouse is van MyJewellery en komt uit de Wildflower collectie. Het is een supermooie collectie, dus ik raad zeker aan om ze eens te gaan bekijken.

Mijn jeans is ook nieuw, en nu al helemaal een favoriet. Ik heb hem nog maar een paar weken, maar ik heb hem al ontzettend vaak gedragen. Deze jeans is van Odenim, een merk dat ik onlangs leerde kennen. Hij zit supergoed, en is erg flatterend. Ik vind dat je in een goede jeans best mag investeren, en de broeken van Odenim zijn erg milieubewust. Hun jeans is vegan, en is gemaakt in Turkije (wat betekent dat er minder transport nodig is). Ze hebben bovendien een speciaal Recycle your Odenim programma, waarbij je je jeans kan opsturen zodra hij “op” is, en hij helemaal wordt gerecycleerd. Als je dat doet, krijg je 20% korting op je volgende aankoop. De O van Odenim staat dan ook voor de gesloten cirkel die je daardoor krijgt. Supermooi!

Mijn laarsjes, ten slotte, zijn van Vanharen. Ik was nog op zoek naar een mooi herfstlaarsje, en deze was exact wat ik zocht. De hak is vrij hoog, maar door de dikke zool zit hij wel erg comfortabel. Rond de enkel zit een bandje met metalen details, die de laars heel elegant maakt.

Blazer: Topshop // Trui: River Island // Blouse: Myjewellery // Jeans: Odenim // Laarsjes: Vanharen

Wat vind jij van deze outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.