Rimmel 60 Seconds Supershine nagellak

Ik ben nét verhuisd, en na het dragen van alle dozen zagen mijn nagels er verschrikkelijk uit. Echt waar. Dus werd het weer eens tijd om ze te verzorgen en mooi te maken. Ik kreeg de Rimmel 60 Seconds Supershine lakjes opgestuurd, dus die kwamen goed van pas. Ik toon je vandaag 7 kleuren!

Rimmel 60 Seconds Supershine nagellak

Het is niet de eerste keer dat ik de 60 Seconds Super Shine lakjes uitprobeer. In 2014 (da’s echt al héél lang geleden) kocht ik mijn eerste 60 Seconds lakje, een witte van de Rita Ora collectie. Dit jaar heb ik ook al een paar van de kleuren op mijn nagels gehad, en onlangs kreeg ik deze nieuwe kleurtjes opgestuurd.

De Rimmel 60 Seconds Supershine nagellak belooft een 3-in-1 kleur die snel droogt en makkelijk aan te brengen is. De nagellak bestaat in maar liefst 45 kleuren, en het allerfijnste is dat ze héél betaalbaar zijn!

Rimmel 60 Seconds Supershine nagellak, € 6,99

Rimmel 60 Seconds Supershine

De kleurtjes die ik vandaag ga uitproberen zijn (van links naar rechts):

 • 019 Disco Diva
  Een roségouden glitterlak met fijne en grove glitters
 • 210 Ethereal
  Een roze lak met een parelmoer finish
 • 340 Berries and Cream
  Een donkerrode crème lak met een koele ondertoon
 • 415 Instyle Coral
  Een terracotta lakje met een crème finish
 • 430 Coralicious
  Een rood, koraalkleurig lakje
 • 707 Tan-A-Cotta
  Een bruine lak met een subtiele glans
 • 853 Pillow Talk
  Een lichtblauw lakje waar je meteen vrolijk van wordt!

Rimmel 60 Seconds Supershine

Disco Diva

Op de foto hierboven draag ik Disco Diva. Het is een transparante lak met fijne en grote glitters Hij dient eigenlijk als top coat, maar je kan hem natuurlijk ook gewoon zo dragen. Hij is bovendien ook goed op te bouwen. Ik draag 1 lakje op mijn pink, 2 op mijn ringvinger, 3 laagjes op mijn middelvinger en 4 op mijn wijsvinger.

Rimmel 60 Seconds Supershine

Ethereal

Dit lakje is zo girly! Normaal gezien hou ik niet zo van parelmoer lakjes, maar deze is echt wel heel erg mooi. Je hebt wel een paar laagjes nodig om hem te doen dekken, maar hij ziet er wel erg mooi uit. Op de foto draag ik 2 laagjes. Om hem helemaal te doen dekken zou ik er nog eentje bij doen.

Rimmel 60 Seconds Supershine

Berries and Cream

Bij het huidige seizoen vind ik dat een donkerrood wel echt het allerbeste past. Op de foto draag ik 1 laagje op mijn pink en ringvinger, en twee laagjes op mijn middel- en wijsvinger. Hij dekt best stevig in één laag, maar ik raad aan om voor een tweede laagje te gaan als je een perfect egale dekking wil.

Rimmel 60 Seconds Supershine

Instyle Coral

Een heel flatterend kleurtje is dit, Instyle Coral. Een perzikkleurig lakje met een erg warme ondertoon dat perfect dekt in twee laagjes. Hierboven draag ik 1 laagje op mijn pink en ringvinger, en twee laagjes op mijn middel- en wijsvinger.

Rimmel 60 Seconds Supershine

Coralicious

Een prachtig kleurtje is Coralicious. Het is een oranje-rood met een warme ondertoon. Hier word je toch vrolijk van?

Rimmel 60 Seconds Supershine

Tan-A-Cotta

Ik ben tegenwoordig echt heel erg into bruin. Deze Tan-A-Cotta is echt heel mooi en stijlvol, en dekt in 1 laagje.

Rimmel 60 Seconds Supershine

Pillow Talk

Ik draag zelf meestal lichte kleuren op mijn nagels, en deze Pillow Talk is écht iets voor mij. Dekt perfect in 2 laagjes en ziet er fris uit!

Rimmel 60 Seconds Supershine

Conclusie

Een goede nagellak kan mij altijd blij maken. De kleurtjes die ik vandaag heb geprobeerd uit de Rimmel 60 Seconds Supershine lijn hebben mij stuk voor stuk overtuigd. Mijn favoriet is misschien wel Disco Diva, omdat een beetje glitter mij toch altijd een beetje vrolijk maakt!

Rimmel 60 Seconds Supershine nagellak, € 6,99

Welk kleurtje vind jij  het mooist?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.