Outfit: Cosy Knits

Deze druilerige dagen vragen om een gezellige, warme outfit. Een gebreide trui is ideaal om de herfst mee door te brengen, dus vandaag ga ik voor een toffe trui. Opnieuw draag ik een outfit die helemaal van Bobo is.

Outfit: Cosy Knits

Outfit: Cosy Knits

Outfit: Cosy Knits

Ik vind dit echt een hele leuke, casual outfit. Alles is van Bobo, dus de items zijn best betaalbaar.

Mijn trui is een bordeaux exemplaar met gehaakte mouwen. Hij is lekker warm en een beetje oversized. Exact hoe het moet zijn!

Ik draag onder de trui een denim hemd. Het is al lang geleden dat ik een denim hemd heb gedragen. Ik heb het gevoel dat dat ooit een grote trend was, maar nog steeds is het een leuk alernatief op een klassieke blouse.

Ook mijn jeans is van Bobo. Het is dezelfde jeans als ik in deze vorige outfit draag. Een mooie skinny jeans, daar kan je niks mee fout doen!

Onder mijn jeans zie je een paar zilveren sneakers. Een beetje glitter en metallic is altijd gepast, vind ik!

Trui: Bobo // Hemd: Bobo // Jeans: Bobo // Sneakers: Bobo

Wat vind jij van deze outfit?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.