Eucerin Hyaluron-Filler Serum Hydratatie Booster

Essentieel in je huidverzorging is een goede hydratatie. Je huid kan droog worden door allerlei factoren: temperatuur, droge lucht, huidverzorging die niet hyraterend genoeg is, maar ook hormonen of reacties op bepaalde producten kunnen er allemaal voor zorgen dat je huid droog wordt. Een makkelijke manier om je huid te hydrateren is door een serum te gebruiken. Vandaag bespreek ik de Eucerin Hyaluron-Filler Serum Hydratatie Booster, het ideale serum om je huid een hydratatieboost te geven!

Eucerin Hyaluron-Filler Serum Hydratatie Booster

De Eucerin Hyaluron-Filler Serum Hydratatie Booster is onderdeel van de Hyaluron-Filler lijn van Eucerin. Die lijn werkt intens anti-aging. Het serum is licht en trekt snel in, en verhoogt de hydratatie van je huid tot 24 uur lang. Hij vermindert fijne lijntjes en geeft een vol effect.

Eucerin Hyaluron-Filer Serum Hydratatie Booster, € 28,45

Eucerin Hyaluron-Filler Serum Hydratatie Booster

De formule bevat maar 11 ingrediënten, waaronder uiteraard hyaluron, maar ook glycerine. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat vocht in de huid beter wordt vastgehouden, waardoor rimpels opgevuld worden.

Hier is alvast de volledige ingrediëntenlijst

 • Aqua
 • Alcohol Denat
 • Butylene Glycol
 • Glycerine
 • Sodium Hyaluronate
 • PEG-40 Hydrogenated Castor Oil
 • Caprylyl Glycol
 • Sodium Ascorbyl Phosphate
 • Citric Acid
 • BHT
 • Parfum

Eucerin Hyaluron-Filler Serum Hydratatie Booster

Ik heb de Eucerin Hyaluron-Filler Serum Hydratatie Booster natuurlijk ook zelf uitgeprobeerd. Vooraf had ik eigenlijk al verwacht dat ik het serum fijn zou vinden, want ik gebruik zelf héél graag dit soort lichte, hydraterende serums.

En inderdaad: meteen na gebruik voelt mijn huid heel gehydrateerd aan. Ik zie er ook meteen stralend uit en fijne lijntjes worden meteen minder zichtbaar. Het serum trekt snel in en zorgt ervoor dat mijn make-up er de hele dag mooi uitziet.

Op langere termijn is mijn huid mooi gehydrateerd, en zijn droge plekjes iets van het verleden!

Eucerin Hyaluron-Filler Serum Hydratatie Booster

Conclusie

De Eucerin Hyaluron-Filler Serum Hydratatie Booster is de perfecte hydraterende aanvulling voor mijn verzorgingsroutine. Het is een serum dat snel intrekt en een instant hydratatie biedt. Ik heb het nu een aantal weken gebruikt, en ik merk vooral dat mijn huid geen droge plekjes meer heeft, en dat mijn make-up er mooi uitziet! Een product dat ik zeker kan aanraden als je op zoek bent naar een snelle maar intense hydratatie!

Eucerin Hyaluron-Filer Serum Hydratatie Booster, € 28,45

Is dit serum iets voor jou?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.