Mijn gepersonaliseerde badjas!

Ik heb iets zots gedaan: ik heb een badjas laten personaliseren. En ik ben er echt keiblij mee. Nu het stilaan wat frisser wordt, is het wel fijn om een zachte, warme kamerjas te hebben, en al helemaal als hij roze is én mijn naam erop staat! Vandaag laat ik je hem graag al even zien. 

Gepersonaliseerde badjas van Le Olive

Ik koos uiteraard – hoe kon het ook anders – voor een roze badjas. Je kan ook kiezen voor taupe, zwart, wit en marineblauw, maar ik vond het wel gepast om echt voor de ultieme glam te gaan en een roze badjas te kiezen, met metallic opdruk.

Op de rug liet ik in het groot mijn naam zetten. Je kan de kleur van de opdruk ook zelf kiezen, en ik koos voor metallic rosé.

Gepersonaliseerde badjas van Le Olive

Je kan de badjas niet enkel op de rug laten bedrukken, maar ook vooraan. Bij mij staat er S.D.B., heel gepast!

De badjas is gemaakt van superzachte fleece, en is ontzettend fijn om te dragen. Heerlijk, is het, om ’s avonds in de zetel te liggen in deze zachte badjas, en er toch nog glam uit te zien!

Gepersonaliseerde badjas van Le Olive

Het is dus duidelijk: ik ben héél blij met mijn badjas. Wist je trouwens dat ze, behalve badjassen, ook supermooie kimono’s, pyjama’s en zelfs mondmaskers hebben? Zeker de moeite waard om eens te gaan kijken, want ik voel mij alvast elke dag superfancy.

Klik hier om naar de website van Le Olive te gaan, en gebruik mijn code Silke10 voor 10% korting!

Zou jij ook graag een gepersonaliseerde badjas willen?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.