Outfit: Fall Glam

Het is niet omdat het herfst is geworden, dat we geen mooie en feestelijke kleuren meer kunnen dragen! Oké, ik draag deze dagen meestal dikke truien, maar als er iets speciaals is, draag ik liefst een meer glam outfit! Vandaag draag ik een prachtig jurkje van Due Amanti. Ideaal voor de herfst, maar toch fancy genoeg om me echt mooi te voelen!

Outfit: Fall Glam

Outfit: Fall Glam

Outfit: Fall Glam

Outfit: Fall Glam

Toen ik deze jurk zag, was ik meteen verliefd. De kleur, de print, de glans, het model. Prachtig!

Hij is van Due Amanti, en je weet ondertussen misschien al dat dat echt een van mijn favoriete merken is. Het is een Belgisch merk, dat ik leerde kennen tijdens de #IkKoopBelgisch week, en sindsdien hou ik hun nieuwste collecties altijd goed in het oog.

Tegenwoordig ben ik heel erg fan van bruin, en alle tinten ervan. De kleur van de jurk is wat roest-achtig, en is exact de kleur die ik me voorstel als ik aan herfst denk. De stof heeft een vlekkenmotiefje dat ook nog eens prachtig glanst. De mouwen zijn lang – en dus ideaal voor de herfst – en in de taille zit een lint dat je vaster of losser kan doen afhankelijk van hoeveel pompoenquiche je hebt gegeten.

Ik draag een paar schoenen dat ik nog voor de zomer heb besteld, omdat ik ze écht in de zomer wou dragen. Helaas ging er iets mis met mijn bestelling, en kwamen ze pas eind augustus aan, dus kan ik ze nu pas dragen – nu de zomer voorbij is. Gelukkig is het een tijdloos paar schoenen, dat ik ongetwijfeld volgende zomer ook zal kunnen dragen!

Jurk: Due Amanti // Schoenen: ASOS


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.