Review: Cocoa Brown 1 Hour Tan Dark Mousse

Het hele jaar door gebruik ik zelfbruiner. Ik voel mij gewoon mooier met een subtiel kleurtje! Daarom ben ik altijd op zoek naar fijne zelfbruiners, en geloof mij: ik heb er al veel geprobeerd. Onlangs ruilde ik mijn favoriete zelfbruiner in voor de nieuwe Cocoa Brown 1 Hour Tan Dark Mousse die sinds kort verkrijgbaar is bij Kruidvat, en ik probeerde hem uitgebreid uit. Vandaag vertel ik je er alles over!

Cocoa Brown 1 Hour Tan Dark Mousse

Als je onlangs bent langsgeweest bij Kruidvat, heb je hem misschien al gespot. De roze fles van Cocoa Brown is helemaal nieuw en mijn oog viel er meteen op. In de winkel ontdekte ik alvast het eerste grote voordeel: de prijs. De Cocoa Brown 1 Hour Tan Dark Mousse is erg betaalbaar, want voor nog geen negen euro neem je een fles mee naar huis.

Cocoa Brown 1 Hour Tan Dark Mousse, € 8,99

Cocoa Brown 1 Hour Tan Dark Mousse

De Cocoa Brown 1 Hour Tan Mousse is verkrijgbaar in drie kleuren: medium, dark en extra dark. Ik probeerde de kleur Dark, die in het midden ligt.

De zelfbruiner is enkel verkrijgbaar in een mousse, maar dat vind ik zelf enkel een pluspunt. Mousse is gewoon het allerfijnste om te gebruiken. De mousse heeft bovendien ook een guide colour, dus hij heeft zelf ook een instant kleurtje waardoor het gemakkelijker wordt om hem zonder vlekken aan te brengen.

Cocoa Brown 1 Hour Tan Dark Mousse

Hierboven zie je het verschil dat de Cocoa Brown 1 Hour Tan Dark Mousse maakt na 1 keer aanbrengen. Ik liet het product 3 uur inwerken, dat is het langste dat hij ontwikkelt. Na 3 uur wordt hij niet donkerder, maar je kan er ook altijd voor kiezen om hem wat korter te laten ontwikkelen voor een subtieler tintje.

Bij het aanbrengen merkte ik dat de mousse fijn verdeelde en niet droog aanvoelde. Een ander voordeel is dat hij écht lekker ruikt, en helemaal niet naar zelfbruiner. Hij trekt snel in, dus je kan je meteen aankleden, en hij voelt niet kleverig of nat aan.

Cocoa Brown 1 Hour Tan Dark Mousse

Conclusie

Ik kan heel duidelijk zijn: de Cocoa Brown 1 Hour Tan Dark Mousse heeft mijn vorige zelfbruiner – die ik al jaren gebruik – van de troon gestoten. Hij geeft zo’n mooi kleurtje, zonder onnatuurlijk te zijn of slecht te ruiken. De mousse trekt snel in, geeft geen vlekken en vervaagt ook op een natuurlijke manier. Dat alles voor zo’n fijn prijsje. Beter kan het niet worden!

Cocoa Brown 1 Hour Tan Dark Mousse, € 8,99

Lijkt deze zelfbruiner iets voor jou?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.