Outfit: Uitgebreid

Een grote trend deze herfst en winter is het combineren van een gebreide trui en rok. Ik ben alvast fan, want ik hou van alles dat matcht én het is een trend die je lekker warm houdt. Vandaag draag ik een gebreide rok met matchende vest. Warm, comfortabel, én blijkbaar erg trendy.

Outfit: Uitgebreid

Outfit: Uitgebreid

Outfit: Uitgebreid

Outfit: Uitgebreid

Outfit: Uitgebreid

Al was het buiten erg koud, deze outfit maakte het net wat aangenamer. Zo’n gebreide rok zou niet meteen mijn ding zijn als ik hem zou zien hangen in de winkel, maar in combinatie met de cardigan ziet het er toch heel tof uit.

Het voordeel van een set als deze, is dat je meteen al een volledige outfit hebt. Je moet niet nadenken over combinaties, enkel een simpele top erbij maakt de look al af. En als je toch zin hebt om iets totaal anders te doen, kan dat ook. Draag een andere trui bij de rok, of combineer de cardigan met een mooie jurk of een jeans.

Mijn volledige outfit is (weer) van Bobo. Onlangs droeg ik een gelijkaardige outfit met een matchende trui en rok, en die vond ik ook al superleuk. Mij zal je nog vaak zien in een matchende, gebreide outfit!

Cardigan: Bobo // Rok: Bobo // Schoenen: Bobo // Top: Bobo

Wat vind jij van deze trend?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.