De nieuwe collectie van Muchachomalo!

Misschien heb je al eens gehoord van Muchachomalo, en waarschijnlijk is dat dan van hun boxershorts voor mannen. Maar wist je dat ze ook supermooie dingen voor vrouwen maken? Ik mocht hun nieuwe collectie ontdekken, en vertel je er vandaag graag meer over!

Het leuke aan de nieuwe collectie – die bestaat uit 5 verschillende prints – is dat er een grappig verhaal schuilt achter elke print. De prints nemen je mee doorheen de jaren die ons tot 2020 hebben geleid. Er werden 5 grappige, maar belangrijke momenten gekozen, en daarop zijn de prints geïnspireerd.

1. Clinton Monnica Affair

Wie herinnert zich niet het héle drama rond president Clinton die een affaire bleek te hebben met een jonge vrouw. De Clinton Monnica Affair print van Muchachomalo grapt over het feit dat een intieme affaire onevenredig veel aandacht kreeg in het nieuws. Ook zegt Muchachomalo dat de print in de geest van de #metoo-beweging een herinnering kan zijn dat grote macht gepaard gaan met een grote verantwoordelijkheid.

2. Super Nintendo

Weet je nog, de goede oude tijd dat je na school samen met vriendjes op je Super NintenoSega of Gameboy ging spelen? Iedereen was in de ban van de spelconsoles, en de print Super Nintendo brengt me helemaal terug naar die onbezorgde tijd. Ik had zelf een Gameboy Classic, waar ik vooral in de auto urenlang (hoewel, de batterij was waarschijnlijk na een uur al leeg) op speelde.

3. Acid House

Superherkenbaar – hoewel het van voor mijn tijd is, want ik ben er zelf nooit geweest – zijn de raves. Het waren feestjes in de jaren 90 met elektronische muziek en laserlichtshows met mensen die high zijn van feel-good-party-drugs en die de hele nacht dansen. De print heeft iets elektronisch, digitaals en overdreven vrolijks. I love it!

4. Boom Bap

Electric Boogaloo is een funkstijl van hiphopdans die wordt gekenmerkt door vloeiende, rollende bewegingen (van benen, heupen, romp en hoofd of hand tot elleboog tot schouder) gecombineerd met knallen en vergrendelen. Deze dans doe je uiteraard op muziek die uit een grote boombox komt die in het midden van de straat staat. Helaas heb ik het zelf nooit gekund, maar deze print is zo jaren 90 dat ik het wil leren!

5. Gangster Rap

De laatste print is alweer een schot in de roos. Je herkent metéén waarvoor hij staat: de hiphop-rappers die rapten over het leven van misdadigers en gangsters, met bandana’s waarmee je liet zien tot welke bende je behoorde. En uiteraard moest er ook veel worden opgeschept met chains, geld en dikke auto’s.


Eén ding is zeker: met de 2020 Fashion-collectie van Muchachomalo krijg je een stevige portie nostalgie. Mijn persoonlijke favoriet is de Super Nintendo print, want die herkende ik meteen en riep veel gevoelens op, haha! Welke is jouw favoriet?


Ik wou ook even laten zien dat ook de damescollectie van Muchachomalo, met de toepasselijke naam Chicamala, zeker niet moet onderdoen voor de herencollectie. Ze hebben ondergoed in schattige printjes en fijne basics in een supergoede kwaliteit. Ik kreeg een aantal van hun items opgestuurd, en ben er ontzettend blij mee!

Shop de nieuwe collectie nu op de website van Muchachomalo.


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.