Outfit: Mix it up

Het mixen van printen is superhip op het moment. Aanvankelijk vond ik het wat te chaotisch, maar als je het juist doet, kan het er supermooi uitzien! Ik combineer daarom vandaag twee verschillende prints: bloemen en slangenprint. Het klinkt misschien niet meteen als een goede match, maar het werkt. 

Outfit: Mix it up

Outfit: Mix it up

Outfit: Mix it up

Outfit: Mix it up

Outfit: Mix it up

Ik heb me er een hele tijd niet aan gewaagd, want je moet wel heel bewust op zoek gaan naar prints die bij elkaar passen. Maar nu heb ik geleerd: er kan veel! Deze twee prints zou ik in de eerste plaats waarschijnlijk combineren met neutralere stukken, maar ik vind dat net door ze te combineren, ze nog beter uitkomen.

Ik draag een jurk die ik in een klein winkeltje kocht. Dit is zo’n mooi jurkje: de print is elegant en schattig, de kleur is mooi en flatterend, en het model is supergemakkelijk te dragen. De mouwen zijn doorzichtig (da’s ook een grote trend) en er is een onderjurkje. Ik vind hem prachtig!

Ik combineerde mijn jurk met mijn laarzen van Steve Madden. Oh, wat vind ik ze mooi. Ze zitten net onder de knie, en hebben een hoge hak die mijn benen langer maakt. De print is best opvallend, maar toch gemakkelijk te combineren door de neutrale kleuren. Dit is ongetwijfeld een paar boots dat je heel vaak kan rocken!

Jurk: klein winkeltje // Laarzen: Steve Madden

Durf jij wel eens prints te combineren?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.