Outfit: On Trend

Ik heb weer een spiksplinternieuwe outfit klaar voor je, en dit keer is hij heel trendy. Vandaag is mijn outfit helemaal handgemaakt door Stoffe & Koffe, en ik draag mijn nieuwste tas. Opnieuw ga ik voor een echte trend: schoudervullingen.

Outfit: On Trend

Outfit: On Trend

Outfit: On Trend

Outfit: On Trend

Outfit: On Trend

Outfit: On Trend

Eén van de meest opvallendste trends dit seizoen is voor mij de schoudervullingen. Je ziet ze steeds meer. Mij deed het aanvankelijk vooral denken aan shoppen voor tweedehands kleding, je kent het misschien: je vindt een supermooie blazer, maar er zitten extreem dikke schoudervullingen – of zoals we hier zeggen: épauletten – die je er doen uitzien als een bodybuilder.

Maar nu ben ik er een beetje aan gewend, en ik ben helemaal overtuigd. Ik hou van kleding met mooie schouders, en een simpel t-shirt kan zoveel extra krijgen met een kleine schoudervulling. Je kan ze tegenwoordig ook vinden in truien en jurken, het kan allemaal.

Zowel mijn t-shirt, mijn broek als mijn vest zijn helemaal handgemaakt door mijn mama. Uiteraard met stoffen van Stoffe & Koffe. Misschien heb je het al gezien, maar sinds een paar maanden werk ik nu ook mee in de stoffenwinkel (al kan ik zelf helemaal niet naaien).

De broek is een vrij simpel model, die je kan maken in veel verschillende stoffen. Ik koos voor een stretchy denim stof, want ik vind van die rechte jeansbroeken altijd heel flatterend. Bovenaan, aan mijn taille en rond mijn heupen, sluit hij mooi aan, en hij gaat recht naar beneden. Hij brengt mijn lichaam in balans, en dit is een heel goed model voor veel mensen.

De vest is ook heel simpel, maar wat hem zo speciaal maakt is hoe zacht de stof is. Hij voelt echt ongelooflijk aangenaam tegen mijn huid, en is lekker warm. Merk ook op hoe de vest lijkt gevuld te zijn aan de schouders, omdat ik hem over mijn t-shirt met schoudervullingen draag.

Mijn tas is ongelooflijk mooi. Ik zag hem online en was meteen verliefd. Hij is van Isabel Bernard, een merk dat ik al heel wat langer kende dankzij de mooie sieraden die ze hebben. Nu ontdekte ik dat het merk ook tassen heeft, en ik was echt meteen overtuigd dat ik deze tas moést hebben! Hij is trouwens beschikbaar in meerdere kleuren en formaten, maar deze was mijn ultieme favoriet.

Ik draag een paar witte sneakers van Tommy Hilfiger. Een paar witte sneakers is neutraal en zorgt voor een toch altijd iets nettere outfit, vind ik. Deze sneakers hebben een klein gouden randje, dat ze éxtra fancy maakt!

T-shirt, broek en vest: Stoffe & Koffe // Handtas: Isabel Bernard // Sneakers: Tommy Hilfiger

Wat vind jij van de trend van schoudervullingen?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.