Nieuw: Paula’s Choice Clinical Niacinamide 20% Treatment

Niacinamide is een van de ingrediënten die het voorbije jaar ontzettend geliefd zijn geworden. Het is namelijk hét ingrediënt poriën en bultjes. De Paula’s Choice Clinical Niacinamide 20% Treatment is niet het eerste product van Paula’s Choice met dit magische ingrediënt, maar wel het eerste met zo’n hoge concentratie aan niacinamide. Ik probeerde het uit en vertel je er vandaag alles over.

Paula's Choice Clinical Niacinamide 20% Treatment

De Paula’s Choice Clinical Niacinamide 20% Treatment is een heel licht olie-achtig product dat snel intrekt en een hele hoge dosis niacinamide bevat. Het is ideaal als je je huidtextuur wil verfijnen, want het minimaliseert poriën en egaliseert een ruwe huid die gevolg is van huidveroudering.

Ik zei al dat dit niet het eerste product met niacinamide is van Paula’s Choice, want eerder gebruikte ik ook al de 10% Niacinamide Booster. Paula’s Choice zette de verschillen tussen beide op een rijtje:

10% Niacinamide Booster

  Richt zicht op:

 • Grove poriën
 • Littekens na puistjes
 • Een ongelijkmatige huidteint

Clinical Niacinamide 20% Treatment

  Richt zich op:

 • Vergrote, opgerekte poriën
 • Een ruwe huidtextuur
 • Bultjes door opgehoopt talg

Ik gebruikt het serum elke ochtend, en sluit altijd af met een SPF. Behalve niacinamide bevat het product ook vitamine C, dat verhelderend werkt, en acetylglucosamine, dat in combinatie met de niacinamide goed helpt tegen huidverkleuring.

Paula's Choice Clinical Niacinamide 20% Treatment

En wauw, ik ben overtuigd. De Paula’s Choice Clinical Niacinamide 20% Treatment werkt heel diep en intens, en mijn huidstructuur is in de voorbije weken ontzettend verbeterd. Mijn huid straalt en ziet er egaal uit. Het is echt een sterk product, dat een groot verschil kan maken op de ruwere huid.

Paula’s Choice Clinical Niacinamide 20% Treatment, € 52,00

Gebruik jij niacinamide?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

 • Joke schreef:

  52 euro voor 20 milliliter!!!!!!!!
  In 52 jaar niet!!
  PC was vroeger nog heel betaalbaar, maar blijkbaar willen ze opklimmen naar het luxe genre.
  Ik gebruik nog een paar PC producten, maar voor de rest ben ik overgestapt naar the Ordinary met zijn excellente prijs/kwaliteit verhouding.

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.