Outfit: Orange Is The New Black

Ik ben dit jaar zo hard into herfstoutfits, I love it! De allerleukste outfits vind ik die met overknee boots. Ik draag best graag jurken, maar het is te koud voor blote benen, en ik draag niet graag panty’s. Hoge laarzen zijn daarom de perfecte oplossing om mooie outfits te blijven dragen als het kouder wordt. Ik draag vandaag een outfit met veel zwart, een beetje wit, en een opvallende tas!

Outfit: Orange Is The New Black

Outfit: Orange Is The New Black

Outfit: Orange Is The New Black

Outfit: Orange Is The New Black

Outfit: Orange Is The New Black

Je ziet het: veel zwart, een beetje wit en een feloranje tas! Ik heb veel complimenten gekregen over deze outfit – waarvoor dank – en ik vind hem zelf ook heel erg mooi.

Mijn handtas is van Steve Madden. Hij komt uit de herfst- en wintercollectie en ik vind hem zo ontzettend schattig! De tas is supernieuw en ik kan hem nu al bij veel van mijn outfits combineren. Het is een vrij kleine tas, maar door de twee compartimenten kan er toch best wat in. Heel handig is ook de ketting waarmee je hem over je schouder kan dragen. Ideaal!

Mijn jas heeft ook veel complimenten opgeleverd, en die is van Mango. Ik heb hem vorig jaar gekocht en ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Een zwarte, lange mantel is onmisbaar in je garderobe, en ik heb hem stiekem ook in het beige gekocht (die is ook supermooi).

Deze overknee laarzen zijn ook van Steve Madden, en al even mijn favoriet. Ze zijn perfect: ze hebben een hak die niet te hoog maar niet te laag is, de stof is lekker zacht en ze blijven goed zitten bovenaan en zakken niet naar beneden.

Ik draag twee jurken vandaag – da’s eens iets anders – waarvan de onderste een lange, witte blousejurk. Deze is van Vila en het is gewoon een wit hemd, maar dan langer. Van mij mocht het nog nét iets langer zijn, zodat het wit een paar centimeter extra te zien zou zijn onderaan.

Daarover draag ik een zwarte sweaterjurk van JDY. Het is opnieuw een heel simpel model: gewoon een zwarte trui die lang is. Ik vind hem heel mooi in combinatie met de witte details waar de onderste jurk voor zorgen. Het geeft zo iets heel net.

Tas: Steve Madden // Jas: Mango // Laarzen: Van Den Assem // Witte jurk: Vila // Zwarte jurk: JDY

Wat vind jij van deze outfit?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.