Modetrend winter 2020: mondmaskers

Sommige trends zijn onvermijdelijk. Hoewel ik niet honderd procent blij word van mondmaskers, kunnen we er niet meer omheen. We zullen nog even mondmaskers moeten dragen, en dan kunnen we er maar best het beste van maken. Een grote trend van de aankomende winter zijn dan ook allerlei soorten gezichtsbedekking!

1. Miinto – Be Safe

Gebruik je masker om een boodschap over te brengen. Je vindt tegenwoordig allerlei soorten quotes op mondmaskers, maar uiteraard is deze Be Safe zeker een goede optie.

2. Mango – Tie Dye

Combineer twee trends door een mondmasker te dragen met tie dye print. Deze blauwe variant is elegant en hip, en past goed bij de meeste outfits.

3. Off White masker

Dit masker is peperduur, maar door het grote logo kan iedereen ook wel zien dat je het geld hebt om eraan uit te geven.

4. Scotch & Soda – Luipaardprint

Een luipaardprint is altijd gepast, en is heel flatterend. Dit masker wordt jouw favoriet als je garderobe bestaat uit herfstkleuren.

5. Catwalk Junkie – Zebra

Een beetje meer kleur voeg je toe met dit masker met roze zebraprint. Of is het een tijgerprint? Jij beslist!

6. Sorbet Island – Kiss me

Een mondmasker met lipjes, dat is toch superleuk? Van dit masker word je meteen vrolijk!

1. Tommy Hilfiger masker

Een mooie basic, dit mondmasker van Tommy Hilfiger. Deze zou mijn vriendje sowieso het allerliefste dragen, want Tommy Hilfiger is zijn favoriete merk.

2. Boohoo – Marmer

Ik hou zo van marmerprint. Ik wil alles met marmerprint. Een mondmasker met marmerprint kan dus niet ontbreken in mijn collectie!

4. Le Olive – Gepersonaliseerd mondmasker

Ook een heel leuk idee: laat je mondmasker personaliseren. Ik heb ondertussen ook al een gepersonaliseerde badjas van Le Olive, maar wist je dat ze ook supermooie mondmaskers hebben?

4. Boohoo – Leopard Kiss

Ik zie ook vaak maskers met een mond, maar vaak zijn ze nogal eng. Deze met een schattig mondje met luipaardprint is schattig en origineel!

5. Boohoo – Painter

Nog een masker waar ik blij van word: dit masker met verfspatten. Lekker kleurrijk en creatief.

6. Boohoo – 3x satijnen masker

Een satijnen stofje doet alles er luxueuzer uitzien. Een mondmasker van satijn is een schot in de roos als je gaat voor een stijlvolle look!

Welk mondmasker is jouw favoriet?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

  • Tamara schreef:

    Er is inderdaad geen ontkomen meer aan, aan de mondkapjes. Als je er dan één draagt kan je er maar beter het beste van maken! Deze zien er superleuk uit!

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.