Outfit: Maxi Flowers

Hoewel het stilaan meer winters wordt buiten, vind ik het nog steeds erg fijn om jurken te dragen. Ik kies vaak voor een korte jurk met hoge laarzen, of zoals vandaag: voor een lange jurk met sneakers. Mijn jurk komt uit de Wildflower collectie van MyJewellery, makkelijk te combineren met Hogan of dl sport schoenen, en hij is supermooi!

Outfit: Maxi Flowers

Outfit: Maxi Flowers

Outfit: Maxi Flowers

Outfit: Maxi Flowers

Outfit: Maxi Flowers

Outfit: Maxi Flowers

Zoals ik al zei is mijn jurk een stuk uit de Wildflower collectie van MyJewellery. Het is een prachtige collectie geworden om de nazomer (of herfst) in te gaan met veel bloemen, en deze maxijurk was een van mijn favoriete stukken. Eerder droeg ik ook al een blouse met een kleurige luipaardprint (die kan je zien in deze post), maar deze jurk spant echt de kroon. Het is een lange blousejurk met een lint op de taille, dat zorgt voor een erg flatterend en vrouwelijk model.

Deze dagen zijn waarschijnlijk de laatste dat ik dit soort outfits nog kan dragen zonder te bevriezen, dus ik probeer het nog even vol te houden. Binnenkort loop ik weer elke dag rond in een dikke jas en een fluffy sjaal!

Deze witte slip-on sneakers vond ik online bij Van Den Assem, een schoenenwinkel met een heel groot aanbod aan kwaliteitsvolle schoenen. Als ik thuis ben, wil ik niet op blote voeten of op sokken lopen (heel mijn appartement heeft tegels, dus dat vind ik te koud), en deze zijn superhandig én stijlvol.

Jurk: MyJewellery // Sneakers: Van Den Assem

Durf jij nog jurken te dragen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.